.

.

GoTags Pet ID Clip, Puternice și Durabile Câine și Pisică Tag Conector. Ușor-Va De Schimb Între Gulere Pentru Animale De Companie. Fabricat din Oțel Inoxidabil.

GoTags Pet ID Clip, Puternice și Durabile Câine și Pisică Tag Conector. Ușor-Va De Schimb Între Gulere Pentru Animale De Companie.

RON 9.90

Suma
În stoc

****NOI și ÎMBUNĂTĂȚITE de PROIECTARE*** primăvară-încărcate snap clip este super sigur și rapid și ușor pentru a aplica la zgarda animalului tau de companie.Pur și simplu cel mai bun mod de a păstra animalele de companie este ID-ul tag-uri în cazul în care doriți.Proiectat pentru a se potrivi Go Tags Pet ID-ul Tag-uri.Pet tag-ul nu este inclus.Pentru a vedea toate noastre de companie ID-ul de produse, faceți clic pe numele nostru de brand GOTAGS de mai sus lista de produse titlul.Fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență și durabilitate.Funcționează cu toate Go Tags Pet ID-ul Tag-uri și Gulere.Pur și simplu cel mai bun mod de a păstra animalele de companie este ID-ul tag-uri în cazul în care doriți.Nostru Go Tags clip umerase face mai ușor pentru trecerea tag-uri între gulere sau de hamuri.Primăvară-încărcate snap clip este super sigur și rapid și ușor pentru a aplica la zgarda animalului tau de companie.Fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență și durabilitate.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri