.

.

Bilet de Rack Titular, Primirea Titularul Clip, Bucatarie Pentru Suportul de Aluminiu de Perete A4 A3 Hârtie Primirea Biletului Rack Clip Instrument pentru Bucatarii, Baruri, Hoteluri, Restaurante(30cm)

Bilet de Rack Titular, Primirea Titularul Clip, Bucatarie Pentru Suportul de Aluminiu de Perete A4 A3 Hârtie Primirea Biletului Rack

RON 21.98

Suma
În stoc

【Aplicarea】bucătărie pentru titularul este utilizat pe scară largă în bucătării, baruri, hoteluri, restaurante, și industria de catering. 【Potrivit Pentru】biletul rack suportul este potrivit pentru ridicarea și tăiere bilete, comenzi, chitanțe, avize, documente, etc. 【Ușor de Instalare】pentru suport raft este montat pe perete instalare, puteți folosi bandă dublu adezivă pentru a-l repara, nu unghiile. 【Înaltă Calitate】bucătărie scopul clipului este de înaltă calitate, material aluminiu durabil si rezistent la uzura, anti‑oxidare, anti‑rugina. 【Practice】primirea titularul clip zona înconjurătoare a fost lustruite cu atenție pentru a preveni zgârierea degetele.Caracteristică : 1. Acesta este utilizat pe scară largă în bucătării, baruri, hoteluri, restaurante, catering și industrii. 2. Potrivit pentru ridicarea și tăiere bilete, comenzi, chitanțe, avize, documente, etc. 3. Montarea pe perete, puteți folosi bandă dublu adezivă pentru a repara, nu unghiile. 4. De înaltă calitate, material aluminiu durabil si rezistent la uzura, anti‑oxidare, anti‑rugina. 5. Zona înconjurătoare a fost lustruite cu atenție pentru a preveni zgârierea degetele.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Bucatarie Comanda Suport Material : Aluminiu Greutate : Aprox. 52-76g / 1.8-2.7 oz Lista de pachete : 2 x Autocolant 1 x Bucatarie Pentru Titularul Notă : 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri