.

.

400 Foi Ulei de Absorbție a Țesuturilor Ulei Absorbant de Hârtie Moale Ulei Foi de Hârtie Sugativă pentru Gras și de Călătorie, Provizii (Roz)

400 Foi Ulei de Absorbție a Țesuturilor Ulei Absorbant de Hârtie Moale Ulei Foi de Hârtie Sugativă pentru Gras și de Călătorie, Provizii

RON 13.18

Suma
În stoc

Cantitate suficientă : acest pachet vine cu 4 cutii de ulei absorbant de hârtie în roz, 100 foi pentru fiecare cutie, un total de 400 de foi, abundente cantitatea de folosind o lungă perioadă de timp.Mai multe funcții : petrolul nostru de absorbție a țesuturilor poate absorbi excesul de ulei repede, le puteți folosi pentru curățare, astfel încât pentru a face să arate mai netedă și curată.În condiții de siguranță pentru a utiliza : aceste moale ulei de sugativă foi de hârtie sunt potrivite atât pentru bărbați și femei de a utiliza, fără aditivi, asigură în condiții de siguranță folosind.Portabil pentru a transporta : ulei suport de hârtie absorbant este ambalat într-slim cutie, ușor de utilizat ambalajul face portabil pentru a transporta și poate fi ușor de pus în portofel sau buzunar.Convenabil de a folosi : ambalaj de ulei de absorbție a țesuturilor, asigură-vă să utilizați hârtie de unul, care este ușor de a distribui și de ajutor pentru a evita pierderile inutile.Ideal pentru tenul gras : soft ulei de hârtie sugativă poate ajuta să absorbi ulei nedorite, astfel încât pentru a reduce nedorite de ulei, și nu va strica machiajul, ideal pentru tenul gras, va tine curat, fără a sacrifica machiaj rafinat.Cum să utilizați : 1. Scoate o foaie subțire din cutie. 2. Apăsați-l ferm, dar ușor împotriva zone lucioase. 3. Lăsați hârtie sugativă pe piele timp de câteva secunde în timp ce foaia absoarbe uleiul. 4. Utilizați o foaie nouă de pe alte zone, dacă este necesar.Specificatii : Culoare : roz Cantitate : 400 coli (4 cutii) Pachetul include : 400 x Ulei de absorbție a țesuturilor (4 cutii) Notă : Amintiți-vă pentru a evita reutilizarea aceeași hârtie.Acest lucru se poate răspândi uleiul deja absorbit și poate provoca breakouts.Numai pentru uz extern, nu comestibile, vă rugăm să păstrați la îndemâna copiilor.Pentru a evita eliminarea machiaj, asigurați-vă că nu freca sau muta hârtie de repede.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri