.

.

ALGWXQ Nailon Coarda Net Negru Anti care se Încadrează Plase de Siguranță Portabil și Ușor de Utilizat, Potrivite pentru Balcoane, Scari, locuri de Joaca, Gradini Culoare : 10cm ochiuri, Dimensiuni : 1x1m(3x3ft)

ALGWXQ Nailon Coarda Net Negru Anti care se Încadrează Plase de Siguranță Portabil și Ușor de Utilizat, Potrivite pentru Balcoane,

RON 24.60

Suma
În stoc

● Coarda net : nylon material usor si respirabil, siguranța sârmă cu diametrul de 6 mm (0,24 in), plasă de spațiere 6 cm/8 cm/10 cm. ● Multifunctional coarda net : potrivit pentru scari, balcoane, siguranță, protecție, construcții de protecție, decor, agățat fotografii, zootehnie, etc. ● Construcții plasă de siguranță : moale, rezistent la uzura, non-alunecare, ușor de instalat și de transport.Când tu nu' t nevoie pentru a utiliza, aveți nevoie doar pentru a plia pentru depozitare ușoară. ● Caracteristici de anti - coarda care se încadrează net : mână-țesute, armat, forță uniform, puternic, tensiune, protectie soare, protectie UV, multi - strand țesut, de a face frânghie mult mai durabil si rezistent la impact. ● Ușor de utilizat : Nylon net poate fi ușor fixat pe partea de sus de gard sau zid de caramida cu adeziv, cuie sau șuruburi, și poate fi, de asemenea, folosit pentru ramuri sau grajduri. ◆ Detalii produs : numele produsului : plasă de Protecție plasa de Siguranta material : nylon plasă de Protecție caietul de sarcini : pot fi personalizate( pentru alte dimensiuni, va rugam sa ne contactati) Net distanța de siguranță : 6 cm/8 cm/10 cm Potrivit pentru : exterior, interior, poate fi folosit oriunde utilizate pe scară Largă : scari, ferestre, grădini, alpinism, leagăne, hamace◆ Caracteristici de protecție net : 1. Coarda net este usor de instalat, se conecteaza fier sau lemn, balustrade, ferestre coridoare, și este potrivit pentru interior si exterior balconies2. Această durată plasă de siguranță oferă un mediu sigur de joacă pentru copii de pe balustradă.Proteja în condiții de siguranță pentru copii, animale de companie sau toys3. Decorarea adoptă curat protecția mediului materiale, non-toxic, non-radioactiv, și nu are nici un efect asupra copilului modelului health4. Aveți posibilitatea să taie coarda în forma și dimensiunea dorită, fără a afecta viața net5. Instalați coarda plase pentru copii pentru a preveni copiii de la a cădea de la înălțimi periculoase, cum ar fi scari, balcoane, ferestre, etc.În condiții de siguranță a proteja copiii și pets6. Siguranța memento : Verificați plasă de siguranță în mod regulat pentru orice pericole ascunse cauzate de diverse externi sau factori umani de a proteja siguranța de copii◆ pachetul include : plasa de Siguranta*1◆ Memento : Pentru că produsele trebuie să fie marginalizate, va exista o diferență de plus sau minus 6% pentru toate dimensiunile de produse.Ca urmare a afișa și de iluminare diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală.vă mulțumesc pentru înțelegere◆ servicii post - vânzare : Dacă aveți orice nemultumire, va vom oferi cu(retur/schimb/compensare) servicii post - vânzare, cât mai curând posibil, până când sunteți mulțumit.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri