.

.

Cathercing 24 Buc Mediu Crystal Nails Plin de Acoperire Buna False Unghii de Frumusete cu Stras False Unghii cu Gel Sfaturi Arta Clip pentru Femei Fete Cadou la Petrecerea de Halloween (nud)

Cathercing 24 Buc Mediu Crystal Nails Plin de Acoperire Buna False Unghii de Frumusete cu Stras False Unghii cu Gel Sfaturi Arta Clip

RON 13.78

Suma
În stoc

✔ 【 Stai acasa - Stai frumos 】 design Elegant și simplu de funcționare vă permite să facă propriile unghii la domiciliu !. ✔ 【 Mai multe dimensiuni 】 12 dimensiuni, va exista întotdeauna o dimensiune potrivita pentru unghiile tale ,și aveți posibilitatea să tăiați și să le depună la orice lungime și formă. 24 de piese într-un singur pachet,27g !. ✔ 【 Bună Calitate 】 Sfaturi de Unghii sunt realizate cu înaltă calitate, de mediu prietenos material, care este inofensiv pentru unghii, oferindu-vă un seif și o experiență frumoasă, de obicei, durează aproximativ 7-14zile. ✔ 【 Carduri cadou 】 Cadoul Perfect pentru tine,femei,fete,adolescenti,fiica,iubita,sotie,prieteni pe Ziua de nastere,Halloween,Crăciun,Ziua Îndrăgostiților,de Absolvire,de Paști, etc!. ✔ 【 Descoperi Mai multe Unghii False 】 Căutare sau faceți Clic pe albastru Cathercing pentru a naviga intregul nostru catalog de listare pentru suplimentare de mare Unghii False si Bijuterii !. ✿Produs conține✿ 1、24 buc unghii false 2、Manichiura benzi 3、Frecare benzi 4、Autocolante ✿ Instrucțiuni✿ 1、Curat unghiile. 2、poloneză dvs. de unghii pentru a se potrivi cu unghiile dimensiunea alege. 3、se Aplică lipici autocolante pentru unghii. 4、Apăsați unghii false pe unghiile timp de 15 secunde și manichiura forma necesare. ✿Stripping Instrucțiuni✿ 1、Trageți ușor de-a lungul diferența dintre unghiile pentru a face autocolante unghiilor cad. 2、Clar lipici pe unghii, salvați unghiile pentru data viitoare pentru a utiliza. ✿POLITICA DE RETURNARE✿ 1.Dacă nu sunteți mulțumit de la primirea produsului,vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Am să vă dau un satisfăcătoare tratament după înțelegerea situației.Dacă produsul este deteriorat din cauza problemelor legate de transport,sau nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați,vă vom returna imediat! 2. Dacă nu vă place produsul după ce a primit-o, vă puteți întoarcel în ambalajul original.Vom accepta doar neutilizate, fără probleme de calitate, brand de produse noi, cu etichete. ✿ÎNTREȚINERE✿ 1. Poti purta Unghiile atinge apa, dar vă Rugăm să Nu încercați să atingeți cu alcaline băuturi și alte lichide caustice. ♬SPER CĂ VĂ PLACE MAGAZINUL MEU♬.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri