.

.

Copil Dentitie Jucarie, Drăguț și Frumos de Greutate de Lumină și Portabil, Durabil Teether față‑Verso pentru Copil Liniștitor pentru Dentitie(Rădăcină de Lotus Guma)

Copil Dentitie Jucarie, Drăguț și Frumos de Greutate de Lumină și Portabil, Durabil Teether față‑Verso pentru Copil Liniștitor pentru

RON 19.98

Suma
În stoc

Adoptă de înaltă calitate material siliconic, moale si piele‑friendly, non‑toxic si durabil, potrivit pentru copii de a utiliza.Față‑verso convex punctul de proiectare, puteți masaj gingiilor superioare și inferioare, în același timp. 3pcs de teether sunt disponibile, cunosc înlocuitorul tău are nevoie, greutate de lumină și portabil, potrivit pentru acasă și de călătorie de utilizare.Nu există nici mort de colț, atunci când de curățare, și poate fi curățat prin diverse metode de curățare, cum ar fi temperaturi ridicate, apa de fierbere, raze ultraviolete, etc. Multi‑gaura de design, potrivit pentru copii pentru a apuca și de muște, design atent.Drăguț și aspect frumos.Caracteristică : 1. Adoptă de înaltă calitate material siliconic, moale si piele‑friendly, non‑toxic si durabil, potrivit pentru copii de a utiliza.2. Multi‑gaura de design, potrivit pentru copii pentru a apuca și de muște, design atent.Drăguț și aspect frumos.3. Față‑verso convex punctul de proiectare, puteți masaj gingiilor superioare și inferioare, în același timp.4. Nu există nici mort de colț, atunci când de curățare, și poate fi curățat prin diverse metode de curățare, cum ar fi temperaturi ridicate, apa de fierbere, raze ultraviolete, etc. 5. 3pcs de teether sunt disponibile, cunosc înlocuitorul tău are nevoie, greutate de lumină și portabil, potrivit pentru acasă și de călătorie de utilizare.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Teether Material : Silicon+PPSize : Aprox. 7.3 x 6.5 cm / 2,9 x 2.6 în Lista de pachete : 3 x Teether Note : 1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietăți declarate

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Teether
Material:
Silicone+PP
Size:
Approx. 7.3 x 6.5cm / 2.9 x 2.6in
Package List:
3 x Teether :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Cele mai bune propuneri