.

.

Lumax LX-1424 Argint 6 inch Lung 1/8 NPT Grease Gun Țeavă de Extensie. Acesta are un Unghi de 30 de Grade. Placat Cu Zinc, Rezistent La Coroziune Termina. 1/8 NPT filet la Ambele Capete.

Lumax LX-1424 Argint 6 inch Lung 1/8 NPT Grease Gun Țeavă de Extensie. Acesta are un Unghi de 30 de Grade. Placat Cu Zinc, Rezistent

RON 16.84

Suma
În stoc

Pentru utilizarea cu cele mai acționate manual unsoare arme. 6 cm extensie a conductei. 1/8 inci NPT filet la ambele capete.Placat cu Zinc, rezistent la coroziune termina.Acesta are un unghi de 30 de grade.Arma grăsime țeavă de extensie este de 6 cm extensie pentru manuale unsoare arme.Acesta are un unghi de 30 de grade, 1/8 inci NPT filet la ambele capete, și are un placat cu zinc, rezistent la coroziune, termina.Lumax este un producător de lubrifiere si lichid de gestionare a produselor.Produsele noastre, inclusiv unsoare arme, manuale și electrice pompe, canale, canalizare, grăsime de accesorii, filtru de chei și accesorii, sunt construite la cele mai înalte standarde și să includă mai multe caracteristici de proprietate.Lumax misiunea lui este de a oferi profesioniștilor și consumatorilor inovatoare și de înaltă calitate pentru a obține o treabă bună.Dezvoltare de produs la Lumax merge dincolo de fizică de produs, pentru o înțelegere mai profundă a utilizatorilor finali' are nevoie.Proiectat cu "user-în-minte", Lumax produse sunt construite la cele mai înalte standarde și încorporează multe caracteristici unice care fac munca mai ușoară, mai rapidă și cost-eficiente.Avem o pasiune pentru procesul de proiectare.Ne asculta pentru clienții noștri și lor vreodată-extinderea cerințelor.Produsele noastre unice lider în domeniul de design, calitate și performanță.Acesta are un Unghi de 30 de Grade.Placat Cu Zinc, Rezistent La Coroziune Termina. 1/8" NPT filet la Ambele Capete.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri