.

.

Instrumente mutarea 5pcs/set Pisica cu Gheare Mobilier Grele de Ridicare Motor Transport Diapozitive Cărucior lucruri Grele în Mișcare Roata Roller Bar (Culoare : Bar Mobile)

Instrumente mutarea 5pcs/set Pisica cu Gheare Mobilier Grele de Ridicare Motor Transport Diapozitive Cărucior lucruri Grele în Mișcare

RON 66.18

Suma
În stoc

Bun instrument muta, ridica cu ușurință și pentru a muta grele de mobilier și aparate.Produsul poate suporta 200kg, calitatea este absolut de încredere, frigider, mașină de spălat, garderobă, etc. poate fi adaptat;.Mobilierul se poate roti 360 de grade atunci când sunt plasate pe ea, pentru că negru anti glisați bloc de pe mobil, masina se poate roti liber.Deci, roțile se pot roti în toate direcțiile.Pune mobilier mobil jante in patru colturi de mobilier.Există patru roți mici sub fiecare mobilă volan, care poate suporta 200kg, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.Când zdrobitoare sau în mișcare, nu vă faceți griji despre care nu au puterea de a muta mobila orice mai mult.Mobilier mobil roata poate ajuta.Mișcare rapidă : mobila de ridicare set poate cu o singură mână, ușor să demontați și de a asambla, nu aveți nevoie de alte instrumente pentru a ajusta și de poziție, face mobilier și aparate mai ușor să se mute.Descriere : 1. Pune mobilier mobil jante in patru colturi de mobilier.Există patru roți mici sub fiecare mobilă volan, care poate suporta 200kg, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.2. Când zdrobitoare sau în mișcare, nu vă faceți griji despre care nu au puterea de a muta mobila orice mai mult.Mobilier mobil roata poate ajuta.Caracteristici funcționale : 1. Produsul poate suporta 200kg, calitatea este absolut de încredere, frigider, mașină de spălat, garderobă, etc. poate fi adaptat;2. Mobilierul se poate roti 360 de grade atunci când sunt plasate pe ea, pentru că negru anti glisați bloc de pe mobil, masina se poate roti liber.Deci, roțile se pot roti în toate directions Specifications : Material : ABS Avansat + de înaltă calitate steel Crowbar lungime : Aproximativ 330 mm/12.99"Pachet dimensiune : 340 * 100 * 50mm/13.39*3.94*1.97"Stilul : (A)bunuri Mobile Bar/(B) Fix Bar Notes : 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.1 X Desface Bar4 X Rotative Roți [relateproductdetail/].

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri