.

.

Gheață Raclete pentru Mașini de Parbriz 3 Pachete, Zăpadă, Racletă cu Mâner Spuma, Nu Zero Grele Parbriz Racletă pentru Gheață, Zăpadă, Îngheț Instrument de Ștergere pentru Masina Auto Camion SUV Window (Negru,Rosu,Albastru)

Gheață Raclete pentru Mașini de Parbriz 3 Pachete, Zăpadă, Racletă cu Mâner Spuma, Nu Zero Grele Parbriz Racletă pentru Gheață, Zăpadă,

RON 17.36

Suma
În stoc

❉【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】Masina de gheata racleta nu are nici un complex de asamblare sau de operare, ușor de utilizat.Folosind acest parbriz racletă de gheață este realizat din masiv de înaltă calitate plastic ABS.Este robust, durabil poate oferi servicii mult timp, aplicabile pentru transport diferite cum ar fi masini, camioane, auto, SUV, etc. SUV-ul etc. ❉【În condiții de SIGURANȚĂ și EFICIENT】Aceste raclete de gheață elimină cele mai dificile de gheață și o grosime de mormane de zăpadă cu foarte ascuțite, dar cu lame netede, fără a lăsa zgârieturi.Zapada masina racleta pot eficientă de a elimina zapada, foarte preveni masina ta de a fi inundate de gros de zăpadă.Folosind fereastra de gheata racleta poate îndepărta gheața și zăpada de pe geamul mașinii, oferă o amplă și clară viziune. ❉【MÂNER CONFORTABIL】 Masina racleta cu conturat spuma de manevrat și foarte groasă permite o aderență puternică pentru tine chiar purtând mănuși, această aderență puternică face mai confortabil pentru ambele bărbați și femei de a utiliza. ❉【UȘOR PENTRU a STOCA】 Aceasta este o zăpadă, racletă de gheață destul de portabil,convenabil, ușor de transportat.Dimensiunea racletă de gheață este de aprox 13 x 4.3 x 1.3 cm atașați cu gaura, se poate inchide, sau stoca cu ușurință în mașină. ❉【MARE CADOU】Practice razuitoare pentru zapada de design elegant și culoarea care ti se potriveste cele mai multe masini.Un cadou minunat pentru prieteni, iubitorii de mașini și titularii.Dacă nu există nici o problemă în timp ce în utilizare, vă rugăm să contactați vanzatorul prin e-mail, vom rezolva problema pentru tine în termen de 24 de ORE.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri