.

.

DEALPEAK Interior Auto Baby Monitor Oglinzi Reglabile Copii retrovizoare Pahar cu Aspirație pentru Scaun de Siguranță (120 60 mm / 4.7 2.4 in)

DEALPEAK Interior Auto Baby Monitor Oglinzi Reglabile Copii retrovizoare Pahar cu Aspirație pentru Scaun de Siguranță (120 60 mm /

RON 35.98

Suma
În stoc

Suprafața de lentile de înaltă calitate, se pot elimina suprapunerile și distorsiuni ale imaginii.Lentila poate reflecta naturale și imagini reale.Oglinda retrovizoare structura este intarita pentru a preveni rupte, resturi de la rupere.Cu push-tip injecție mare ventuza si ventuza de blocare, în condiții de siguranță și stabil.Potrivit pentru adsorbante pe parbriz sau oriunde doriți.Produsele companiei noastre, toate Supuse unei Stricte de Testare a Calității.Orice întrebări ați putea avea atunci când se utilizează acest produs, pur și simplu contactați-ne pentru o înlocuire sau o rambursare.Vă rugăm să consultați specificațiile înainte de plasarea comenzii.Caracteristici : 1. Oglinda retrovizoare structura este intarita pentru a preveni rupte, resturi de la rupere.2. Cu push-tip injecție mare ventuza si ventuza de blocare, în condiții de siguranță și stable3. Suprafața de lentile de înaltă calitate, se pot elimina suprapunerile și distorsiuni ale imaginii.4. Lentila poate reflecta naturale și imagini reale.5. Potrivit pentru adsorbante pe parbriz sau oriunde doriți.Specificatii : Stare : 100% De Brand New Mirror Material : Glass Mirror Material De Acoperire : ABSWeight : Aprox. 144g / 5.1 oz Size : Aprox. 120 * 60 mm / 4.7 * 2.4 din Lista de pachete : 1 * Masina pentru Copii Oglindă .

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri