.

.

WPOLED Fashian Ceață, Ploaie Marisa Stereo Vision LED Lumina de Noapte Moderne, Creative, Acrilic Lămpi de Masă Hotel Restaurant Atmosfera Lampă 7 Culori Schimbare de Control de la Distanță (de Culoare : Touch)

WPOLED Fashian Ceață, Ploaie Marisa Stereo Vision LED Lumina de Noapte Moderne, Creative, Acrilic Lămpi de Masă Hotel Restaurant Atmosfera

RON 112.36

Suma
În stoc

◆Material : Aceasta lampa este elegant conceput și realizat din Acril.Luminoase de culoare, nu este ușor să se oxideze, are o durată lungă de viață.și de ieșire de lumină creează o atmosferă confortabilă și moale în cameră. ◆Maximă valoare putere : 3 W, becul poate rezista la o tensiune de 110 V-240 V, Lampă soclu : LED lampă soclu. ◆Ușor pentru a instala : Vine cu accesorii complete, ușor pentru a asambla și instala. ◆Folosi Scene : Ideal pentru Citirea / restaurant / Cafenea / Birou / dormitor / restaurant / camera de zi / bar / Studiu. ◆Satisfacție de Garantare : WPOLED oferă de înaltă calitate lămpi cu cele mai noi tehnologii și cele mai înalte standarde de siguranță.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice problemă de calitate pentru acest corp de iluminat sau nu sunteți mulțumit cu achiziția.WPOLED produse design Elegant, atât practice, cât și decor rafinat, pentru a crea un bun de luat masa / de repaus / de atmosfera de lucru.Nume de Brand : WPOLEDType : Tabelul Lamps Material : Acrylic Product dimensiune : diametru 23.3 CM înălțime 21.4 CMLight sursa : LEDNumber de surse de lumină : 1 lights Irradiation zona : 5㎡-10㎡Tensiune : 110 V-240 V (inclusiv) Putere : 3 W (inclus) Aplicabile spatiu : camera De zi, camere de studiu, bar, cafenea, Birou , Dormitor etc. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice problemă de calitate pentru acest corp de iluminat sau nu sunteți mulțumit cu achiziția.Pachetul Inclus : 1 * Lampă De Lectură.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri