.

.

30ML Poli unghii Gel Unghii Extensie Gel Builder Gel Unghii Gel Poli Unghii cu Gel Kit de Design de Artă de Unghii Extensie Gel Salon de Unghii DIY Ușor la Domiciliu pentru Incepatori (Clar)

30ML Poli unghii Gel Unghii Extensie Gel Builder Gel Unghii Gel Poli Unghii cu Gel Kit de Design de Artă de Unghii Extensie Gel Salon

RON 29.98

Suma
În stoc

【Aplicarea pe scară largă】 : Aceasta 30ml tub de gel de unghii extensie a șase culori pentru tine de a alege de la,Perfect pentru a încapsulate cuie, inlay unghii, flori uscate unghii, unghii sclipici, strasuri unghii si nail design pe apăsați pe unghii; potrivit pentru crearea unei unghii extensie în diferite forme. 【De lungă Durată și Durabile】 : poli unghii cu gel kit poate face unghiile ferm, puternic și nu este ușor să coaja off.După pregătirea corectă a unghiilor (de finisare, tamponare și de curățare), se aplică un strat de bază și strat de top pentru a obține o mai bună aderență, iar alungirea unghiilor cu gel poate dura o lună sau mai mult pe unghii. 【Cadou Perfect】 : unghii gel set de unghii este dotat cu un cadou frumos.Puteți să-l cumpere ca un cadou pe care-potrivit pentru toate tipurile de sex feminin vârstele,Perfect pentru personal unghii DIY arta de a utiliza la domiciliu și profesionale salon de înfrumusețare.Le puteți folosi pentru petrecere. 【Rapid Și Ușor】 : Nostru alungirea unghiilor cu gel produse sunt mai ușoare decât gel acrilic.Când faci unghiile, se pare ca n-ai purta orice gel pe unghiile tale.Face unghiile sa arate fermecător, cu destul de lungime și îngrijire.Nici chips-uri sau pete. 【Servicii profesionale】 : Dacă aveți orice întrebări despre extensia unghiilor cu gel , puteți contacta echipa noastră de servicii clienți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine. ☪Perfect pentru a crea un cui prelungire în formă diferită de a crea trend unghii arată atât de DIY acasă și nail-art loc.Design unic de unghii în funcție de propriile ideas Package incluse : ☪Capacitate : 30ml Poli unghii gel How de a Utiliza☪1.Curățați suprafața cu o perie de praf se Aplică un strat subțire de strat de bază și să strălucească sub lumina UV☪2. Alege cele mai potrivite forme și dimensiuni de unghii false☪3. Stoarce extensie gel pentru unghii mucegai☪4. Utilizați stiloul pentru a răspândi extensie gel uniform pe unghie mucegai☪5. Stick de unghii false pe unghii adevărat și apăsați ușor în jos,să strălucească sub lumina UV☪6. Ridicați o fata de unghii false să pop-off și scoateți☪7. Tapiterie, forma, piele de bivol și poloneză unghiile pentru aspectul dorit☪8. Uimitor, perfect nails sunt finalizate.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri