.

.

M. M. O Pivotare Prosop de Baie Rack suport Prosop Suport cu 2 Baruri Pivotant pentru Bucătărie, Baie (Alb)

M. M. O Pivotare Prosop de Baie Rack suport Prosop Suport cu 2 Baruri Pivotant pentru Bucătărie, Baie (Alb)

RON 128.00

Suma
În stoc

Bine lustruit suprafață,fără margini ascuțite,netedă și la îndemână,ușor de utilizat.Arata elegant,frumos și delicat, care se poate potrivi facilități moderne de baie bine.Robust și durabil,acesta poate fi rotit in 3 bar design și poate găzdui mai multe prosoape.Acesta poate fi rotit cu 180°,și de stocare de pliere nu ocupă spațiu.Trei-bar design economisește spațiu (produsul este potrivit pentru uși de dulap, cu o grosime mai mică de 1,8 cm);rezistă la cabinet,stoca cu ușurință prosoape,etc,ori când nu este în uz.Suprafața este netedă și plană, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre zgârieturi și vânătăi.Coada este ridicat pentru a preveni prosop de la care se încadrează.Maximiza neutilizate spațiu de perete, economisind spațiu.Mare pentru păstrarea baie organizat și curat.De asemenea, o mare pentru agățat tricouri, pantaloni,rochii și alte articole de îmbrăcăminte pentru a se usca.Caietul de sarcini : Material : din fier Forjat, vopsea de Culoare : Negru/alb Dimensiuni : 16.1 * 1.5 * 9.3 cm Notă : 1 : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Dimensiunea este măsurată prin mâini, nu poate fi de 0,2-0,5 cm abaterea 3. Dacă orice întrebări cu privire la comanda sau livrare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.Vă vom răspunde cât mai curând posibil.Vă rugăm să înțelegem pe deplin, suntem în diferite zone de timp.Pachetul inclus : 1 x suport de prosoape(prosop nu include).

Proprietăți declarate

Material:
Wrought iron paint
Color:
Black/white
Size:
16.1 * 1.5 * 9.3cm
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation :
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :
Package included:
1 x towel rack(The towel are not include) :

Cele mai bune propuneri