.

.

12v Buton Comuta 19mm condus Blocare buton cu apăsare întrerupătoare rezistent la apa, cu Putere de Simbol 1NO1NC 1BUC Pachet cu Cabluri (Verde)

12v Buton Comuta 19mm condus Blocare buton cu apăsare întrerupătoare rezistent la apa, cu Putere de Simbol 1NO1NC 1BUC Pachet cu Cabluri

RON 17.98

Suma
În stoc

✨buton de pornire : cu led 12 V iluminat putere de simbol, puteți alege albastru, verde, rosu. ✨buton de comutare : Negru butoane Material Aluminiu. ✨blocare comutator buton : Înseamnă apăsați, butonul va rămâne, atunci Când apăsați din nou butonul De apăsare se va recupera. ✨mini comutator buton : dimensiuni de instalare este de 19mm, cu 5 sârmă exploatați. ✨impermeabil pe întrerupător : IP65/K10, Veți obține o bucată 19mm buton comutator și un ham.Acest buton pornire vine cu un adecvat 5 Pins Cablajului.Un set de prețuri.Toate blocare comutator buton este de 12 V.Acesta este Utilizat în Auto sau electrocasnice.Există patru tipuri diferite de metode de conectare, poate satisface toate nevoie de dumneavoastră.Vă rugăm să consultați Fotografii.acest power on off comutator 12v contacte de argint de lipire terminal, cu 2 ani garanție de calitate, puteți trimite un mesaj pentru noi, pentru orice cabluri sau alte întrebarea!Multumesc.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri