.

.

Neck Gaiter Fata Eșarfă Masca, UPF 50+ Batic pentru acoperirea capului Balaclava pentru Soare, Vânt Protecție anti-Praf (F-Negru+Negru)

Neck Gaiter Fata Eșarfă Masca, UPF 50+ Batic pentru acoperirea capului Balaclava pentru Soare, Vânt Protecție anti-Praf (F-Negru+Negru)

RON 19.98

Suma
În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. 100% Poliester. 【RESPIRABIL POLIESTER】Fabricat din 100% respirabil ochiurilor de plasă poliester subțire și ușor, fără a se simți sufocat.Oferă performanță premium pentru respirabilitate, absorbție, wicking, și durabilitate și rezistență la abraziune. 【UPF 50+】UPF 50+ pentru a te proteja de razele UV nocive și vă protejează împotriva vântului și a prafului.Cu materiale de înaltă calitate, trebuie să-ți protejezi pielea de a fi expuse peste nocive ale soarelui. 【MULTI-FUNCȚIONAL de DESIGN】Unisex oameni de Înaltă elastic masca pentru circumferinta capului este de aproximativ 21.25 inch-25inch.Mare se potriveste pentru șefii de toate formele și mărimile /bărbați femei băiat. 【MAI bun CADOU】Mai bun cadou pentru părinți, prieteni, și vă în activități în aer liber.Noi oferim 100% bani înapoi de garantare.Noi vă va oferi o rambursare completă sau livra o nouă înlocuire în cazul în care nu este mulțumit cu această achiziție.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Caietul de sarcini : Dimensiune : 19.7 inchi *9.8 inch Material : 100% poliester caracteristici : - Fabricat din Poliester microfibră, care poate absorbi transpirația și se usucă rapid - UPF 50 pentru a te proteja de razele UV nocive și vă protejează împotriva vântului și a prafului - Foarte elastic circumferinta este de aproximativ 21.25-25inch cu o grosime de 0,5 mm -Folosit ca neck gaiter, articole pentru acoperirea capului, masca de fata, fulare, bentita, căciulă, pălărie de pirat și mai - Mare pentru praf festivaluri, motocicliști, ciclism, petreceri și alte sporturi în aer liber Note : 1. 0-1 inch eroare de măsurare este un interval rezonabil din cauza diferitelor metode de măsurare. 2. Vă rugăm să permiteți mică diferență de culoare din diferite aparat de fotografiat sau de lumina mediului înconjurător.

Proprietăți declarate

Size:
19.7 inch *9.8 inch
Material:
100% polyester
Feature:
- Made of Polyester microfiber, which can absorb sweat and dry quickly :
- UPF 50 to protect you from harmful UV and guards you against wind and dust :
- Highly stretchable circumference is about 21.25-25inch with a thickness of 0.5mm :
-Used as neck gaiter, headwear, face mask, neckwear, headband, beanie, pirate hat and more :
- Great for dusty festivals, motorcyclists, biking, raves and other outdoor sports :
Notes:
1. 0-1inch error of measuring is a reasonable range due to different measurement methods. :
2. Please allow little color difference due to different camera or light environment. :

Cele mai bune propuneri