.

.

BCXXKJ Teether Copilului Alimente Grad Silicon Aspectul Drăguț Confortabil de Prindere Elastic Copil Dentitie Jucarii(Galben)

BCXXKJ Teether Copilului Alimente Grad Silicon Aspectul Drăguț Confortabil de Prindere Elastic Copil Dentitie Jucarii(Galben)

RON 13.50

Suma
În stoc

[Alimente Grad Silicon] dinozaur Drăguț molar jucării, folosind alimente grad silicon, non-toxic, fara gust, moale, flexibil, rezistent la îndoire, și nu deformare. [Ușor de Prindere] dimensiunea și ușor de prindere design de dinozaur teether este potrivit pentru copii de a organiza și este foarte blând la nivelul gingiilor. [În condiții de siguranță și Confortabil] Copilul are mancarimi ale gingiilor și iritabilitate emoțională.Teether poate scuti de diverse disconfort în timpul perioadei de dinți prin masarea gingiilor, și de a ajuta copilul să treacă perioada de dinți fără probleme. [Dulce moale Textura] Silicon Teether dulce moale ros textura, muscatura puternica durabilitate, nu vă faceți griji despre înghiți din greșeală după ce copilul este muscat. [Usoare si Portabile] Teether Copilului este lumină în greutate, de dimensiuni mici și ușor de transportat și depozitat.Acesta poate fi pus în geantă pentru a folosi oricând, oriunde, indiferent unde te duci.Caietul de sarcini : Tip de Element : Copilul Teether Material : Silicon caietul de sarcini : 1 Bucata Produs Funcția : Dinti de Slefuire, Liniștitor, Cadou Lista de pachete : 1 x Teether Copilului.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri