.

.

meioro Mini Făraș și Perie Set, Multi-Funcțional Instrument de Curățare cu Mana Matura cu Perie, Praf de Plastic Tigaie, Coral Fleece Pânză/Pânză de Curățare pentru Bucătărie Acasă Tastatura Masini (2 Piese, Albastru)

meioro Mini Făraș și Perie Set, Multi-Funcțional Instrument de Curățare cu Mana Matura cu Perie, Praf de Plastic Tigaie, Coral Fleece

RON 15.18

Suma
În stoc

【Flexibil 1 x praf pan); 1x microfibra lavete, imediat a rezolva probleme de curățare,crearea unui mediu sănătos. 【Întreținere de zi cu zi】După utilizare, se agită curat praful de pe perie; Sau se înmoaie în apă pentru o curățare profundă și apoi se usucă cu aer într-o zonă ventilată.Dacă sunteți în găsirea mic instrument de curățare, meioro Mini Mătură, Făraș ar fi o alegere bună pentru tine.Cu acest mini mătură, făraș set, puteți face la fel de mult la fel de ușor cu mâinile, și dimensiunea perfectă de a face curat mult mai eficient, mai degrabă decât trăgând dintr-o uriaș!. ✔Materiale : Premium plastic PP. ✔Făraș Set Culori : Albastru Si Roz. ✔Pachetul Include : 1x Dustpan 1x Cleaning Pânză. ✔Mini Dimensiuni : 8 x 5.5 cm, sunt foarte drăguț și limitlessly utila.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri