.

.

Copilul Dentitie Jucarie, Usor De Prindere cu Fructe în Formă de Copil Adult Copil Cadou Reducerea Durere pentru Nou-născut(portocaliu)

Copilul Dentitie Jucarie, Usor De Prindere cu Fructe în Formă de Copil Adult Copil Cadou Reducerea Durere pentru Nou-născut(portocaliu)

RON 18.78

Suma
În stoc

Lungimea corespunzătoare și dimensiunea permiteți ca acesta să atingă partea din spate a gurii, reduce povara asupra gingiilor, și nu va provoca copilul să vomite.Aceste jucarii dentitie sunt concepute pentru a oferi flexibilitatea de a practica musca, astfel încât pentru a calma și de a atenua durerea de dentiție.Realizate din 40° moale din silicon de calitate alimentară, deci e suficient de moale ca nici o parte a jucăriei poate fi muscat de copil.Acesta poate fi de diferite metode, cum ar fi temperaturi ridicate, apa de fierbere, raze ultraviolete, etc., pentru a asigura starea de sănătate a copilului.Acest teether copilului are o mare de prindere gaură de design, care se potrivește copii prindere dimensiune și este convenabil pentru ei să dețină.Caracteristică : 1. Aceste jucarii dentitie sunt concepute pentru a oferi flexibilitatea de a practica musca, astfel încât pentru a calma și de a atenua durerea de dentiție.2. Realizate din 40° moale din silicon de calitate alimentară, deci e suficient de moale ca nici o parte a jucăriei poate fi muscat de copil.3. Acesta poate fi de diferite metode, cum ar fi temperaturi ridicate, apa de fierbere, raze ultraviolete, etc., pentru a asigura starea de sănătate a copilului.4. Lungimea corespunzătoare și dimensiunea permiteți ca acesta să atingă partea din spate a gurii, reduce povara asupra gingiilor, și nu va provoca copilul să vomite.5. Acest teether copilului are o mare de prindere gaură de design, care se potrivește copii prindere dimensiune și este convenabil pentru ei să dețină.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Copilul Dentitie Toy Material : Silicone Size : Aprox. 8.5 cm/3.3 în Lista de pachete : 1 x Baby Dentitie Jucarie Notă : 1. Datorită diferenței de diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Proprietăți declarate

Item Type:
Baby Teething Toy
Material:
Silicone
Size:
Approx. 8.5cm/3.3in
Package List:
1 xBaby Teething Toy    :
1. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
2. Due to manual measurement, please allow slight size differences. :

Cele mai bune propuneri