.

.

Velidy Velidy Pahar de Vin Rack,din Oțel Inoxidabil, Finisaj Cromat de Sub Dulap Agățat Picior Suport cu Șurub Pentru Bucatarie/Bar/Restaurant (10.6'/27cm)

Velidy Velidy Pahar de Vin Rack,din Oțel Inoxidabil, Finisaj Cromat de Sub Dulap Agățat Picior Suport cu Șurub Pentru Bucatarie/Bar/Restaurant

RON 13.98

Suma
În stoc

Functinal si elegant : Realizate din crom lustruit acest picior raft adaugă o notă de eleganță la bucătărie sau bar este decor.Cu construcții durabile, rack este ușor de curățat și va dura o viață întreagă.Dumneavoastră picior vor accent existente dulapurile în acest convenabil unitate de stocare.Ușor de a Pune la Lucru : Aceste pahare rafturi de vin complet asamblate și gata de utilizare.Hardware-ul de montaj este inclus în ambalajul convenabil pentru instalare.Bine-Construite : Fabricat cu o lucrătură minunată această stem rack arată solid și robust, cu practic agățat opțiuni.Pentru a utiliza spațiul de sub dulapurile de bucatarie eficient.Flexibil pentru a se potrivi : mare o deține până la 6 pahare, orientul onecan ține 4bottles și cel mic poate stoca până 3bottles.puteți alege cât de multe rânduri instalat în conformitate cu cabinetul, indiferent de numărul de pahare, rafturi de vin sunt independente.Îmbină Perfect : configurabile design este construit să se amestece în cu totul bucătărie set-up-uri.Face se potrivesc cel mai bine nevoilor și organiza picior cu usurinta.Puteți utiliza finisaj cromat lustruit cu contemporane, moderne, industriale, rustic sau fermă decor elegant.Caracteristici : 1. noi,de înaltă calitate 2. Ideal pentru a afișa o Cană de Sticlă,design pentru iubitor de vin 3. Conceput pentru a glisați ochelari foarte usor cu șanse minime de rupere 4. Material : Crom placat cu 5. Dimensiune : (lungime)aprox. 10"/27cm 13"/35cm 21"/55cm Pachetul Include : 1x Crom Placat cu Vin Pahar de Șampanie Cupa Cuier (Cupa de Sticla Nu sunt Incluse) 1 X Set de Suruburi.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri