.

.

Picior de Fișier Set de Pedichiura Calus aparat de Ras Set Usor pentru Manichiură pentru uz Casnic pentru Bărbați și Femei(a Crescut de aur picior rindea set)

Picior de Fișier Set de Pedichiura Calus aparat de Ras Set Usor pentru Manichiură pentru uz Casnic pentru Bărbați și Femei(a Crescut

RON 20.58

Suma
În stoc

Față - verso picior de fișiere, ușoare și nu răni picioarele, cu puternice frecare, exfoliere eficientă.Ușor pentru a rezolva toate tipurile de piele moarta bătături, gros moarte ale pielii, bătături, piele de cracare, de mână bătături și cealaltă mână, picior probleme.Separat modele, de curățare, fără nici mort colț, ușor de a schimba lama, ușor pentru curățare.Ușor pentru a se pisa dur de piele moartă.Racla de pe piciorul gros de piele/rub gros de piele moartă/de netezire și pielea moartă.Precizie model grosime suprafata de slefuire pentru a satisface nevoile de diferite grosimi de cuticula.Caracteristică : 1. Racla de pe piciorul gros de piele/rub gros de piele moartă/de netezire și pielea moartă.2. Față - verso picior de fișiere, ușoare și nu răni picioarele, cu puternice frecare, exfoliere eficientă.3. Separat modele, de curățare, fără nici mort colț, ușor de a schimba lama, ușor pentru curățare.Ușor pentru a se pisa dur de piele moartă.4. Ușor pentru a rezolva toate tipurile de piele moarta bătături, gros moarte ale pielii, bătături, piele de cracare, de mână bătături și cealaltă mână, picior probleme.5. Precizie model grosime suprafata de slefuire pentru a satisface nevoile de diferite grosimi de cuticula.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Calus aparat de Ras Set Material : Inox Optional Culoare : Rose de Aur, Argint Caracteristici : Aspirator de căldură process Applicable pentru : uz Casnic, salon de unghii, etc. Utilizare : Exfoliaza celulele moarte ale pielii, exfoliaza celulele calusului, manichiura picior de îngrijire și curățare, etc. Lista de pachete : 1 x Blade1 x Pielii Moarte de Colectare Cutiei 1 x Oțel File1 x Picior Bord Rindea.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri