.

.

Zăpadă Moover Raclete de Gheață Mitt pentru Parbriz Auto Fereastră - Grele - Cald și Confortabil Căptușit Mănușă - Detasabila Cleaner - Mănuși de Cald Lopata Zapada, Gheata Racleta Lopată de Zăpadă Geam Parbriz Gheață (BU)

Zăpadă Moover Raclete de Gheață Mitt pentru Parbriz Auto Fereastră - Grele - Cald și Confortabil Căptușit Mănușă - Detasabila Cleaner

RON 122.60

Suma
În stoc

Mânerul este conceput cu corp artificial, ușor de utilizat și de economisire a forței de muncă.Delicat și compact, simplu și generos.Gaură mică la final, ușor să stea, nici un spațiu.Această lopată de zăpadă este fabricat din material ABS și funcționează bine.Material : ABS/PC.Dimensiune : 380mm*100mm.Pachetul include : 1 x Masina Lopată de Zăpadă. ❤️(〃'▽'〃) Salut, Prietene, bine ai venit să se încălzească mic magazin♚Lan Yin Xu Guo♚!Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face aveți un satisfăcătoare experiență de cumpărături!❤️ ☎ Bine ati venit la ♚Lan Yin Xu Guo♚ , vă doresc un fericit cumpărături,oferim diferite tipuri de produse de mare pentru tine, ești demn de încredere,Obține tot ce vrei!!Dacă aveți orice întrebări.Ne va răspunde la tine în 24 de ore,să-ți oferim cele mai bune servicii. ▶【De Asigurare a calității】 ♥ "Clientul este Dumnezeu".Vom precupeți nici un efort pentru a oferi clientilor cu servicii satisfăcătoare. ♥ Calitate este cultura noastră.Dacă nu există nici o problemă de calitate, nu ezitați să ne contactați, toate problema va fi răspuns în termen de 24 de ore.Vă mulțumesc! 30 de ZILE BANII INAPOI : noi oferim 30 de zile banii înapoi, Nu vă faceți griji pentru cumpărare!.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri