.

.

TDS Test Module, Calitatea Apei Metru Bord 0~1000ppm Mare Precizie 0-2.3 V Semnal Analogic de Ieșire 3.3 V‑5.5 V pentru DIY

TDS Test Module, Calitatea Apei Metru Bord 0~1000ppm Mare Precizie 0-2.3 V Semnal Analogic de Ieșire 3.3 V‑5.5 V pentru DIY

RON 180.80

Suma
În stoc

Lucru stabil : excitație sursa este de curent ALTERNATIV de semnal, prevenirea sonda de polarizare pentru a asigura acuratețea.Utilizarea durabil rezistent la apa : sonda poate fi scufundat în apă pentru o lungă perioadă de timp, care este, de asemenea, durabil pentru mult timp de utilizare.Cerere : Utilizate pentru monitorizarea calității apei de interne de apă și hidroponice, foarte ușor să se conecteze.TDS Modulul : Cu acest senzor module, puteți DIY un TDS tester pentru a verifica cu ușurință curățenia apei.Funcționare : A 0~2.3 V semnal analogic de ieșire, de asemenea, compatibil cu 5 V si 3.3 V sisteme de control, practic.Caracteristică : 1. TDS Modulul : Cu acest senzor module, puteți DIY un TDS tester pentru a verifica cu ușurință curățenia apei.2. Funcționare : A 0~2.3 V semnal analogic de ieșire, de asemenea, compatibil cu 5 V si 3.3 V sisteme de control, practic.3. Lucru stabil : excitație sursa este de curent ALTERNATIV de semnal, prevenirea sonda de polarizare pentru a asigura acuratețea.4. Utilizarea durabil rezistent la apa : sonda poate fi scufundat în apă pentru o lungă perioadă de timp, care este, de asemenea, durabil pentru mult timp de utilizare.5. Cerere : Utilizate pentru monitorizarea calității apei de interne de apă și hidroponice, foarte ușor să se conecteze.Caietul de sarcini : Tip de Element : TDS Senzor Module Material : Circuit Board Input Tensiune de lucru : 3.3~5.5 VOutput Semnal : 0~2.3 VWorking Vurrent : 3~6m ATDS Gama de Măsurare : 0~1000ppm TDS Precizia de Măsurare : ±10% F. S. (25℃) Modulul de Interfață : XH2.54-3 PElectrode Interfata : XH2.54-2 PNumber de Sonda Ac : 2pcs Probe Conexiune Interfata : XH2.54-2 PProduct Descriere : Acest echipament poate fi folosit pentru general de uz casnic de măsurare a calității apei.La valoarea TDS a apei de la robinet este la 100, iar valoarea TDS a apei purificate este de 10. TDS senzor este utilizat pentru a măsura valoarea TDS a apei, și TDS valoare poate reflecta curățenia de apă și poate fi aplicată de testare a calității apei în domeniul de interne de apă și hidroponice.Lista de pachete : 1 x TDS Senzor Module1 x Cable1 x Probe Note : 1. TDS sonda nu poate fi utilizat în apă mai sus de 55℃.2. TDS sonda nu ar trebui să fie plasat prea aproape de marginea recipientului, ceea ce va afecta ecranul. 3. Cap și de TDS sonda sunt rezistent la apă și poate fi scufundat în apă, dar interfața de legătură și de transfer de semnal bord nu sunt impermeabile.Vă rugăm să acorde o atenție pentru a utiliza.

Proprietăți declarate

Item Type:
TDS Sensor Module
Material:
Circuit Board
Input Voltage:
3.3~5.5V
Output Signal:
0~2.3V
Working Vurrent:
3~6mA
TDS Measurement Range:
0~1000ppm
TDS Measurement Accuracy:
±10% F.S. (25℃)
Module Interface:
XH2.54-3P
Electrode Interface:
XH2.54-2P
Number of Probe Needle:
2pcs
Probe Connection Interface:
XH2.54-2P
Product Description:
This equipment can be used for general household water quality measurement. The TDS value of tap water is within 100, and the TDS value of purified water is within 10. The TDS sensor is used to measure the TDS value of water, and the TDS value can reflect the cleanliness of water and can be applied to water quality testing in the field of domestic water and hydroponics. 
Package List:
1 x TDS Sensor Module :
1 x Cable :
1 x Probe :
1. The TDS probe cannot be used in water above 55℃. :
2. The TDS probe should not be placed too close to the edge of the container, which will affect the display. :
3. The head and of the TDS probe are waterproof and can be immersed in water, but the connection interface and signal transfer board are not waterproof. Please pay attention to use. :

Cele mai bune propuneri