.

.

Prettyard Ulei Dovada de Auto-Adeziv de Perete Bucatarie Aragaz Autocolant Mobila Raft Liner - Textura de Hexagon Zăbrele, APROX. 24x39inch(61x100cm)

Prettyard Ulei Dovada de Auto-Adeziv de Perete Bucatarie Aragaz Autocolant Mobila Raft Liner - Textura de Hexagon Zăbrele, APROX. 24x39inch(61x100cm)

RON 18.98

Suma
În stoc

Dimensiune : aprox. 24x39inch(61x100cm).Auto-Adeziv Vinil Hârtie : Rupe adeziv de linie și stick la orice uscată, plană.Eco-friendly, Anti-ulei, anti-praf si anti-apa : fabricat din plastic și folie de aluminiu, mult mai puternic împotriva incendiilor decât în mod normal folie PVC.Rezistent la căldură și umiditate, Ușor pentru a șterge petele!.Mare pentru decor acasă, Poate fi folosit în dulapuri de bucatarie ,blat ,rafturi, pereți ,Camara zone ,mașină de spălat Vase, mașină de spălat Vase Panouri, Cuptor, Hota, Frigider, aparat, etc. Spate detașabil autocolant are cut-to-fit linii de grilă pentru măsurarea și plasament, ușor pentru tine de a crea noi arata sau de a repara aspectul de orice existent pe suprafețe netede.Face casa ta mai curat/arata mai frumos. "Pretty One World" este autorizat de către brand : Prettyard(Înregistrată în statele Unite).Dimensiune : aprox. 24x39inch(61x100cm) Auto Vinil Adeziv de Hârtie : Rupe adeziv de linie și stick la orice uscată, plană.Eco-friendly, Anti-ulei, anti-praf si anti-apa : fabricat din plastic și folie de aluminiu, mult mai puternic împotriva incendiilor decât în mod normal folie PVC.Rezistent la căldură și umiditate, Ușor pentru a șterge petele!Mare pentru decor acasă, Poate fi folosit în dulapuri de bucatarie ,blat ,rafturi, pereți ,Camara zone ,mașină de spălat Vase, mașină de spălat Vase Panouri, Cuptor, Hota, Frigider, aparat, etc. Spate detașabil autocolant are cut-to-fit linii de grilă pentru măsurarea și plasament, ușor pentru tine de a crea noi arata sau de a repara aspectul de orice existent pe suprafețe netede.Face casa ta mai curat/arata mai frumos.Buna, draga mea.Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă în primul rând.Voi încerca meu cel mai bun pentru a ajuta la a face cu problemele tale intr-un timp scurt, de îndată ce voi primi mesajul tău.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri