.

.

DouborQ 10 Foi de Dantelă folie de Unghii Autocolante Sfaturi cu fulg de nea Craniu Modele de unghii Decoratiuni Unghii Accesorii DIY Unghii Decalcomanii (Set7)

DouborQ 10 Foi de Dantelă folie de Unghii Autocolante Sfaturi cu fulg de nea Craniu Modele de unghii Decoratiuni Unghii Accesorii DIY

RON 9.98

Suma
În stoc

10 foi autocolante sunt perfect de unghii autocolant accesorii de moda(Aproximativ 4cm/1.57 în X100cm/39,37 in pe foi ).Nostru decalcomanii de unghii folie de transfer au o varietate de modele, culori pline de culoare, și un misterios și fermecător sentiment, acestea vor adauga un farmec personal pentru tine, meriti asta.UNGHII DIY : Mare pentru a crea unic de modele de unghii.Este distractiv de a DIY nail art cu familia sau prietenii, atunci când reuniune de familie și de partid, bucurați-vă de propriul strălucitoare și aspect deosebit unghiilor si bun timp.Efect : unghii autocolante poate dura pentru o lungă perioadă de timp și să păstreze luciul lor, în același timp, dacă vă lipiți-le în mod corect.Acestea sunt ideale decoruri pentru telefonul mobil acoperă, felicitari, body-art, etc. Cadoul Perfect : Cel mai bun cadou pentru copiii dvs., prieteni, mama ta, soția ta și chiar întreaga familie.Autocolante unghiilor sunt foarte bune pentru a-ți unghiile și unghiile de la picioare decoratiuni.Perfect pentru utilizare acasă și salon de unghii.Copiii tai se vor iubi și pot partaja cu prietenii lor.Noi oferim 100% satisfacție de sprijin, daca nu va place, contactati-ne, și a obține o rambursare, cu nici o condiție în termen de 30 de zile.Dacă vă place, vă rugăm să lăsați experiență plăcută prin cuvinte active.Cum să utilizați : 1. Pregătiți-vă unghiile și se aplică un strat de bază și uscați-l. 2. Aplica lac de unghii de culoare (culoare inchisa este mai bine), și se usucă (dar nu complet uscat, ține-o încă un pic lipicios). 3. Apăsați pe folie de unghii pe unghiile tale pentru un timp, apoi se scoate folia. 4. Scoateți folia și folie de model ar trebui să fie lipit de unghii și uscați-l. 5. Sigilați-l cu strat de top pentru a proteja folia.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri