.

.

Cheie dinamometrică Universal Cheie dinamometrică Set de Cap de Soclu Maneca 7-19mm Putere de Gaurit cu Clichet Bucșa Spanner Cheie Magică Multi Unelte de Mână Chei tubulare Rotative Cheie (Culoare : Verde)

Cheie dinamometrică Universal Cheie dinamometrică Set de Cap de Soclu Maneca 7-19mm Putere de Gaurit cu Clichet Bucșa Spanner Cheie

RON 19.98

Suma
În stoc

100% de brand nou și de înaltă calitate.Poate fi demontat diverse forme nuci șuruburi cârlig, șuruburi lag și capetele șuruburilor etc. Auto - ajustează pentru a se potrivi mii de fastenter.Crom lucios-a terminat.De calitate superioară, mult timp de utilizare.Funcția de blocare a cheii dinamometrice reglează rapid și ușor pentru gratuit hassle use Because culoarea de suprafață a produsului este un proces de galvanizare, produsul are o anumită greutate, și ea va provoca diferite grade de zgârieturi în timpul transportului.Acest lucru nu afectează utilizarea.Produs description Color : sliver1. 100% de brand nou și de înaltă quality2. Poate fi demontat diverse forme nuci șuruburi cârlig, șuruburi lag și capetele șuruburilor etc3.Auto - ajustează pentru a se potrivi mii de fastenter4.Crom lustruit finished5.Poate fi aplicată în industria de automobile,electrocasnice întreținere,maufacturing industrie ,construcții și alte industrii.6. Este compact și ușor de transportat .Scoateți șuruburile,carlige rotative ,demontați cu cap plat șurub .Scoaterea neregulată șuruburi șiremove rupt robinete .Strângere butoane.7.Automată standard și metrice application8. Mașină de găurit adaptor included9. Grad profesional universal cheie tubulară set Material : Steel Using gama : 7-19mm toate specification Item dimensiune : aprox. 53*25 mm Net greutate : 165g pachetul include : 1 x Uiversal Socket Adapter1x mașină de Găurit Adapter To ajunge cu ușurință elemente de fixare de la aproape orice unghi.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri