.

.

NATGAI 8 bucăți de Metal de Blocare Baril Bolt arc de blocare de Blocare 6.5 Long w/Prindere Grele pentru Poarta Ușa Hayon Trailer Garaj (8 bucăți)

NATGAI 8 bucăți de Metal de Blocare Baril Bolt arc de blocare de Blocare 6.5 Long w/Prindere Grele pentru Poarta Ușa Hayon Trailer

RON 53.90

Suma
În stoc

【Caietul de sarcini】 : 6.5 Inch timp de primăvară bolt - 0.5" rotund diametru șurub - placă de fixare : 1-9/16 inch de 3 inch. 【Grele】 : Construite din metal grele; zincat pentru protecția împotriva ruginii, mâner roșu acoperi ușor trăgând și de cotitură, ultra-rezistente la coroziune si durabil, perfect pentru aplicații de interior și exterior. 【Eliberare rapidă】 : Aceasta primavara bolt poate bloca în poziția deschis, ceea ce face viața mai ușoară.Pur și simplu trageți înapoi și rotiți șurubul în loc împotriva fixare pini - tensiunea de primăvară va organiza dispozitivul de blocare deschis.Odată ce sunt gata să închidă, pur și simplu rotiți mânerul și pin-ul va elibera automat. 【4 Găuri de Montare】 : Fiecare unitate vine cu 4 găuri de montare pre-forate pentru cea mai rapidă instalare.Aceste găuri de montare sunt cu cap înecat pentru o culoare finisaj cu șuruburi și un semi-încastrate termina dacă șuruburi în loc. (Elemente de fixare nu este furnizat). 【Pachetul Inclus】 : 8 x butoi cu arc oarba; șuruburi de fixare nu sunt incluse. -Heavy duty trailer poarta cu arc de blocare pin de asamblare. -Acoperite cu Zinc pentru protecție împotriva ruginii. -Mâner roșu acoperi ușor trăgând și de cotitură. -Eliberați rapid cu o poftă de mâncare de mâner și spring bolt va fi fixat în loc. -4 contra scufundat găuri făcute în fiecare unitate economisi timp atunci când instalarea și dă o culoare finisaj rezultat atunci când înșurubarea în fiecare primăvară șurub în loc. -Aceste primăvară încărcate baril șurub încuietori sunt frecvent utilizate pe Porți, Uși, Baldachin, Remorci și orice nevoie de securitate de înaltă calitate blocare.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri