.

.

Jack Pneumatic, 3 Tone Triple Sac Umflat Repararea Instrument cu 8-12 Bar Jack Masina Pneumatic cu Interne Stabilizator Telescopic de Ridicare Auto, NE-Port (American Interface)

Jack Pneumatic, 3 Tone Triple Sac Umflat Repararea Instrument cu 8-12 Bar Jack Masina Pneumatic cu Interne Stabilizator Telescopic

RON 352.58

Suma
În stoc

Proiectat pentru : mufe Pneumatice sunt utilizate în sisteme de întărire și garaje.Acest jack este folosit pentru a ridica greutatea vehiculului de până la 3 tone.Performanță excelentă : interne telescopic stabilizator de jack asigură laterală și verticală stabilitate.Convenabil de a Folosi : 3 tone jack este compact, ușor, și poate fi poziționat în sus și în jos rapid.Util și Practic : Cu simplu și robust structura, jack asigură o utilizare fiabilă și devine un instrument ideal pentru magazine de reparații auto atunci Când vehiculul trebuie să fie ridicat ușor pentru a elimina roți.Convenabil să se Adune : Cu instalare simplă, utilizatorul trebuie doar să urmărească manual de utilizare pentru a instala jack.Dacă există orice întrebare despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne știe, ne va rezolva problema bine pentru tine.Caracteristică : 1. Mufe pneumatice sunt utilizate în sisteme de întărire și garaje.Acest jack este folosit pentru a ridica greutatea vehiculului de până la 3 tone. 2. Interne telescopic stabilizator de jack asigură laterală și verticală stabilitate. 3. Acest 3 tone jack este compact, ușor, și poate fi poziționat în sus și în jos rapid. 4. Cu simplu și robust structura, jack asigură o utilizare fiabilă și devine un instrument ideal pentru magazine de reparații auto atunci Când vehiculul trebuie să fie ridicat ușor pentru a elimina roți. 5. Cu simplu de instalare, utilizatorul trebuie doar să urmărească manual de utilizare pentru a instala jack.Cum să Utilizați : de Asamblare instrucțiuni (a se vedea instrucțiunile pentru detalii) 1. Deschideți pachetul și scoate accesorii 2. Asambla produsul conform instrucțiunilor 3. Acesta poate fi folosit după conectarea la pompa de aer caietul de sarcini : Tip de Element : Pneumatic Jack Înălțime Maximă : Aprox. 15.7 în Înălțime Minimă : Aprox. 5.9 în Greutate : 3000 kg Lungime Mâner : Aprox. 29.5 în Diametrul Exterior de Aer Inel : Aprox. 11in Picioare de Cauciuc Diametru Exterior : Aprox. 2.4 în Aer Presiune : 8-12 bar.Culoare : Roșu Lista de pachete : 1 x Jack Pneumatic 1 x Tija de Extensie 1 x Maner 1 x Comutator de Asamblare 1 x Șurub Pack 1 x Duza Aer 1 x Manual de Utilizare.

Proprietăți declarate

Item Type:
Pneumatic Jack
Maximum Height:
Approx. 15.7in
Minimum Height:
Approx. 5.9in
Weight:
3000 kg
Handle Length:
Approx. 29.5in
Outer Diameter of Air Ring:
Approx. 11in
Rubber Feet Outer Diameter:
Approx. 2.4in
Air Pressure:
8 to 12 bar.
Color:
Red
Package List:
1 x Pneumatic Jack :
1 x Extension Rod :
1 x Handle :
1 x Switch Assembly :
1 x Screw Pack :
1 x Air Nozzle :
1 x User Manual :

Cele mai bune propuneri