.

.

Optokeko Acrilice Unghii False Tips Display, 100buc Mobile Flexibile de Înlocuire Refill Unghii Sfaturi pentru Practica Mână de Unghii de Formare și Manichiură Salon de Unghii de Arta (Maro)

Optokeko Acrilice Unghii False Tips Display, 100buc Mobile Flexibile de Înlocuire Refill Unghii Sfaturi pentru Practica Mână de Unghii

RON 11.38

Suma
În stoc

❤️Înaltă Calitate : Această unghii false sunt realizate din material ABS de înaltă calitate și sunt gros și robust pentru lustruirea orice formă.acesta este prietenos cu mediul material, nu va afecta unghiile. ❤️Ușor de Utilizat : Acest capac de unghii este ușor pentru a picta și poate fi, de asemenea, acoperite cu adeziv, lac de unghii sau decoratiuni, făcând practică netedă și de a face unghiile tale magice și elegant. ❤️Ușor de Instalare : Această Unghii False scoate înlocuirea refill sfaturi de unghii pe degetul de practica mâna direct, și înlocuirea unghiilor piesă a lui proeminență este bine blocat în șanțul de pe deget. ❤️Cantitate mare : pachetul contine 100 de bucati unghii false, cantitate suficientă pentru a utiliza și înlocuiți-o cu ușurință îndeplini nevoile dumneavoastra de a crea unghii frumoase lucrări; Fiecare sfat este de aprox. 27 x 12,5 mm/ 1.06 x 0.49 inch, vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra. ❤️Aplicarea pe scară largă : este potrivit pentru flexibil de unghii de formare de mână, ideală pentru a afișa diferite modele de unghii în saloane de unghii.Acesta poate fi, de asemenea, aplicate pentru unghii DIY practica la domiciliu , Bun pentru începători, studenți în unghii de școli de a utiliza în practică.CARACTERISTICĂ : ➤Nostru de înlocuire unghii false sunt realizate din ABS, rezistent, sănătos, în condiții de siguranță, fără miros și non-toxice. ➤Acestea sunt ideale pentru unghii experți sau de unghii incepatori, potrivit pentru acasă saloane de unghii și de BRICOLAJ DIY nail art. ➤Ele sunt ușor de configurat și ușor de spray, puteți aplica lac de unghii, lipici si decoratiuni pentru a face munca ta arata mai elegant și natural.Caietul de sarcini : ➤Material : ABS ➤Culoare : Maro ➤Tip : Înlocuirea Sfaturi de Unghii ➤Dimensiuni : aprox. 27 x 12,5 mm/ 1.06 x 0.49 inch Cum să Instalare : ➤Acest Unghii False scoate înlocuirea refill sfaturi de unghii pe degetul de practica mâna direct, și înlocuirea unghiilor piesă a lui proeminență este bine blocat în șanțul de pe deget.Pachetul include : 100 x False, sfaturi de unghii Notă : ➤1. Vă rugăm să folosiți cu practica mâinile, dar practica mâinile nu sunt incluse în pachet. ➤2. Vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri