.

.

Pachet de 100 de Mâncare din Plastic Recipiente cu Capac, de unica folosinta Sos Parte Cupe, Containere din Plastic pentru Sos, de Unică folosință Spice Containere, Perfect pentru Sos, Dressing, Mici Goluri (1 oz)

Pachet de 100 de Mâncare din Plastic Recipiente cu Capac, de unica folosinta Sos Parte Cupe, Containere din Plastic pentru Sos, de

RON 98.20

Suma
În stoc

Material de înaltă calitate : realizate internaționale de siguranță alimentară clasa a material PP, ecologic, sigur, sănătos și fără miros.Anti-scurgere : capac și corp cutie sunt exact conectat și capacul este închis ermetic, astfel încât mâncarea să nu se scurgă cu ușurință.De unică folosință și ușor de transportat : de unică folosință sos cutia este usor de transportat, puteți alege de la, foarte potrivit pentru condimente.Multi-scop : ideal pentru proba de degustare, efectuarea de aplicații, condimente sosuri și garnituri, fotografii etc. Perfect pentru supermarket boxe, cafenele, restaurante, bufete, takeaway (Maioneza, ketchup), crema de petrecere cu ceai. ❤【100 PACK VALOARE PENTRU PETRECERI SI EVENIMENTE】Cu 100 de clar cupe și 100 de capace în fiecare pachet, puteți folosi aceste plastic ușor și practic de partid cupe pentru toate dvs. de divertisment, festivaluri de vară, desfășurarea activităților de picnic, grătare, întreprinderilor, în aer liber, sărbători și alte ocazii.Caietul de sarcini : tip de Element : de unică folosință sos de degustare cupe Material : grad de alimente PP de Ambalare : 100 pachet de continut Pachet : 100 x sos de cutii. 100 x capac.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri