.

.

Chicque frantuzeasca pe Unghii Scurte Pătrat Unghii False Roz Lucios cu Sclipici Acoperi Complet Unghii False Nunta Lipesc pe Unghii pentru Femei și Fete 24BUC (Roz)

Chicque frantuzeasca pe Unghii Scurte Pătrat Unghii False Roz Lucios cu Sclipici Acoperi Complet Unghii False Nunta Lipesc pe Unghii

RON 15.32

Suma
În stoc

Franceză unghii false este, de înaltă calitate materiale ecologice.Durată și atenua suficient.Nud roz clip pe unghii conține 12 de diferite dimensiuni cuie, și aveți posibilitatea să tăiați la dimensiunea flexibil.Sclipici unghii false set sunt gratuite, cu două piese de unghii adeziv autocolant și o mică pilă de unghii, ușor de aplicat și țineți apăsat cu unghii autocolant.Piața clipuri pe unghii farmec și destul de potrivită.Asortat cu rochia,bluza,vesta va face mai atractiv.Scurt, plin de acoperire de unghii cu 4 opțiuni pentru tine perfect pentru balul de absolvire,petrecere,numirea și orice alte ocazii.Acesta vă arată mult mai încrezători. ❤Chicque originea în 2010.Ne vom concentra pe proiectarea și producerea de doamna unghii false de 10 ani. ❤Chicque este inspirat de curajoasa,rafinat și independent de femei moderne."Fiecare femeie poate deveni un chic regina"este Chicque filosofia corporativă. ❤Chicque este bun la integrarea mai recente tendințe elementele de pe capac de unghii.Participarea la petreceri, întâlniri, balul de absolvire, etc,Chicque e unghii false cu haine diferite vor avea o mai speciale și efect de ochi-prinderea. ⭐Cum să utilizați unghii false : 1.Alege marimea potrivita pentru unghiile tale 2.Utilizați nostru gratuit pilă de unghii pentru unghii unghiile pur și simplu,curățați și uscați-vă mâinile pentru a se potrivi mai bine. 3.Alege un adecvat față-verso bandă adezivă și de a folosi foarfecele pentru a tăia din piese nepotrivite.Apăsați 1 buc-verso unghii autocolante pe spate de unghii false(sau folosește-ți propria unghii adeziv). 4.Expune gel și bagă-ți unghii false pe ea. 5.Fișier și forma cuie noi, dacă este necesar. ⭐Sfaturi pentru a elimina : 1.Pune-ți mâinile în apă caldă timp de 2 minute, care va elimina unghii autocolant mai ușor. 2.Nu-l scoateți brusc, care pot lăsa o anumită marcă de unghii autocolante de pe suprafata unghiei.În acest caz,puteți curăța de asemenea, rămâne de unghii autocolante cu apă. ⭐Probleme au nevoie de atenție : 1.Vă rugăm să curățați moartea ta unghiilor pielii. 2.Folosind unghiera să tăiați unghiile lungi. 3.Vă rugăm să încercați să nu poarte unghii false atunci când spalat vase,masina de spalat haine si alte lucru pe termen lung în apă. 4.Noi oferim doar față-verso unghii stickters,nu lipici lichid (pentru că nu oferă transport și motive de securitate).

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri