.

.

Fstrend Sclipici Unghii False Bling Paiete Argintii Pătrat Plin acoperi Unghiile False Nunta Petrecere Clip pe Unghii pentru Femei și Fete (24buc)

Fstrend Sclipici Unghii False Bling Paiete Argintii Pătrat Plin acoperi Unghiile False Nunta Petrecere Clip pe Unghii pentru Femei

RON 15.32

Suma
În stoc

❤MATERIAL - unghiile false sunt fabricate de Non-toxice acrilice,protecția mediului,nu doare mâna.nou și de înaltă calitate. ❤DIMENSIUNE - 24pcs de unghii false,de calitate Excelentă, și ușor de utilizat,având în vedere diferența de fiecare persoană unghiile, alege 10 piese din 24 de piese. ❤DESIGN - design Unic,Ofera unghiilor tale un excelent și de lux.Idee mare cadou pentru prieteni sau iubiți unul.Gratuit bandă dublu-adezivă în interiorul fiecărui set de unghii false,nu ai nevoie de lipici. ❤OCAZIE - propria dvs. de Design de unghii pentru nunta, petrecere sau weekend-ul de dating.Alegerea perfecta pentru unghii de moda. ❤ ATENȚIE - atunci Când utilizați unghii false, poloneză unghiile cu alcool în prealabil pentru a le menține curat și sănătos.Vă rugăm să rețineți că culoarea reală poate varia ușor de la imaginea online, util pentru a monitoriza setările de culoare.Continut pachet : 24 buc unghii false. 3 fișă de 24 buc autocolant unghiilor.(fara lipici) 1 buc culoare aleatorii pilă de unghii.Cum să utilizați unghii false : 1.Alege marimea potrivita pentru unghiile tale 2.Utilizați nostru gratuit pilă de unghii pentru unghii unghiile pur și simplu,curățați și uscați-vă mâinile pentru a se potrivi mai bine. 3.Alege un adecvat față-verso bandă adezivă și de a folosi foarfecele pentru a tăia din piese nepotrivite.Apăsați 1 buc-verso unghii autocolante pe spate de unghii false(sau folosește-ți propria unghii adeziv). 4.Expune gel și bagă-ți unghii false pe ea. 5.Fișier și forma cuie noi, dacă este necesar.Sfaturi pentru a elimina : 1.Pune-ți mâinile în apă caldă timp de 2 minute, care va elimina unghii autocolant mai ușor.2.Nu-l scoateți brusc, care pot lăsa o anumită marcă de unghii autocolante de pe suprafata unghiei.În acest caz,puteți curăța de asemenea, rămâne de unghii autocolante cu apă.Caietul de sarcini(Lățime) : 2 cm*1buc,1.7 cm*1buc,1.5 cm*1buc,1.2 cm*4 buc. 1.0 cm*5pcs,0.9 cm*2 buc.0.8 cm*4 buc 0.7 cm*4 buc,0,6 cm*1buc,0,5 cm*1buc Datorită măsurare manual, vă rugăm să permiteți-0,05 cm erori.Aspecte care necesită o atenție deosebită : 1.Vă rugăm să curățați moartea ta unghiilor pielii. 2.Folosind unghiera să tăiați unghiile lungi. 3.Vă rugăm să încercați să nu poarte unghii false atunci când spalat vase,masina de spalat haine si alte lucru pe termen lung în apă. 4.Noi oferim doar față-verso unghii stickters,nu lipici lichid (pentru că nu oferă transport și motive de securitate) Politica de Rambursare : vă Rugăm să păstrați tag-uri și produse noi.Dacă produsul si eticheta sunt deteriorate, rambursarea va fi inaplicabilă.Simțiți-vă liber să ne contactați dacă ați găsit nici o problemă cu produsul.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri