.

.

4BUC de Crăciun Tacamuri Titularul Roșu, Unic Rafinat crăciun Pom de Crăciun Argintărie Titular, Tacâmuri și Furculiță Organizator Decor de Crăciun(Numai Suport, Material Textil)

4BUC de Crăciun Tacamuri Titularul Roșu, Unic Rafinat crăciun Pom de Crăciun Argintărie Titular, Tacâmuri și Furculiță Organizator

RON 17.44

Suma
În stoc

【Face Parte de Masă Unic】 : Decoreaza masa de petrecere, face unic. 【Creșterea Poftei de mâncare】 : Puneți tacâmuri și furculița în punga și puneți-l pe masă, crește pofta de mâncare. 【Unic și Rafinat】 : Fabricat din materiale nețesute, cu unic și forme deosebite, un stil care fiecare copil îi place foarte mult. 【Plin de Dragoste/Creativitate】 : Aceasta este un cuțit și o furculiță sac plin de dragoste și creativitate. 【Mai bun Cadou】 : cel Mai bun cadou, atunci când prietenii tăi, copii, și membrii de familie vizita reciproc la domiciliu.Caietul de sarcini : Nume : Masa de Craciun Cuțit Furculiță Holder Size : despre 21 X17cm/8.27*6.69 in Material : non-țesute fabric Application : general Packing Lista : 4*Craciun Cuțit Furculiță Sac.

Proprietăți declarate

Name:
 Christmas Table Knife Fork Holder
Size:
 about 21X17cm/8.27*6.69in
Material:
 non-woven fabric
Application:
 general
Packing List:
 
4*Christmas Knife Fork Bag :

Cele mai bune propuneri