.

.

100BUC Clar Ocupe Bea pahar de Plastic de Transport prietenoase cu Mediul Pungi de Plastic Biodegradabile Băutură Ceașcă Titularul Bea Transportatori pentru Lapte, Ceai, Suc Ceașcă de Cafea (Single 6.3 x 11)

100BUC Clar Ocupe Bea pahar de Plastic de Transport prietenoase cu Mediul Pungi de Plastic Biodegradabile Băutură Ceașcă Titularul

RON 47.98

Suma
În stoc

16cmx28cm(6.3x11inch)pentru 50ml700ml cupa. 2. Biodegradabile particule : se adaugă o anumită cantitate de aditivi, atunci când se face, deci, că stabilitatea este redusă, și este mai ușor de a se degrada în mediul natural.Material biodegradabil sac : are un miros slab de porumb.Bine, bine tenacitate, de piață ridicată rată de utilizare. 3. Suprafața de sac este neted, textura este luminos, și mâner oval face mai confortabil pentru a transporta. 4. Plină de duritate, tracțiune și rezistent la rupere, la tracțiune și rupere rezistent, geanta este mult mai durabil. 5. Este ferm și nu este ușor să rupă marginea.Acesta a integrat marginea de etanșare și de jos pliere design, așa că trebuie să fie deschise manual.Dupa deschidere, este de 8cm (3.15 inch).Optimizare de materii prime Plin de puterea Naturala de culoare Mai Suport durabil personalizare Completă tenacitate și o bună capacitate portantă Degradabile bea cupa sac marginea de etanșare este firma Ușor de manevrat Intim de proiectare Caietul de sarcini : Denumire Produs : lapte ceașcă de ceai de ambalare sac Material : mediu prietenos degradabile material Grosime : 0.1 mm Cantitate : 100buc Dimensiune : 16cmx28cm (6.3x11inch) de 700ml ceașcă de Aplicare : Boba lapte de magazin de ceai, bea magazin, cafenea, etc.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri