.

.

12 Modele de Moda 3D Slider Decalcomanii de Leopard, Tigru Manichiura Filigran Autocolante Decorare Unghii DIY Arta de Animale Textura de Unghii de Arta(1)

12 Modele de Moda 3D Slider Decalcomanii de Leopard, Tigru Manichiura Filigran Autocolante Decorare Unghii DIY Arta de Animale Textura

RON 128.00

Suma
În stoc

100% de brand nou și de înaltă calitate.Decoratiuni De Arta Unghiilor.Element Filigran Autocolante.Usor de aplicat pe Naturale sau Unghii Artificiale.Dimensiune : 25*16cm.Usor de aplicat pe Naturale sau Artificiale Nails Quantity : 12pcs/mare sheet Nail Art Decorations100% de brand nou și de înaltă quality Package : 12 buc/foaie mare de Unghii Apă Stickers Designs : Nail Art Design Transfer de Apă DIY Sliders Item Filigran Stickers Size : 25*16cm Material : Stickers How să Utilizați : 1. Curățați suprafața în cazul în care design-ul este de a fi plasate. 2. Selectați un design și dezlipirea de unghii. (Nu atingeți lipici) 3. Loc în design de unghii/sfat si frecati-l ușor de câteva ori. 4. Aplicati top coat pentru cel mai bun rezultat.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri