.

.

Instrumente mutarea 5pcs Pro Practice Mobila Setul de Unelte Acasă Transport Obiecte Grele în Mișcare de Ridicare Roată Role pentru Paturi Canapea Biblioteci (Culoare : Verde, Violet)

Instrumente mutarea 5pcs Pro Practice Mobila Setul de Unelte Acasă Transport Obiecte Grele în Mișcare de Ridicare Roată Role pentru

RON 66.18

Suma
În stoc

Bun instrument muta, ridica cu ușurință și pentru a muta grele de mobilier și aparate. 1. Realizate din ABS si fier : durabil. 2. Ideal pentru canapele, biblioteci, mese, scaune, paturi, etc. 3. Trei fix de plastic tampoane pot fi adaptate la picioare de mobilier pentru firma de reparații. 4. Capacitate portanta puternic, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.Mișcare rapidă : mobila de ridicare set poate cu o singură mână, ușor să demontați și de a asambla, nu aveți nevoie de alte instrumente pentru a ajusta și de poziție, face mobilier și aparate mai ușor să se mute.1. Realizate din ABS si fier : durabil.2. Ideal pentru canapele, biblioteci, mese, scaune, paturi, etc. 3. Trei fix de plastic tampoane pot fi adaptate la picioare de mobilier pentru firma de reparații.4. Capacitate portanta puternic, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.Caietul de sarcini : Material : ABS + iron Crowbar lungime : 345mm / 13.6 in Slider dimensiune : 100*78mm / 3.9*3.1 color : Roșu, Galben, Blue Use : Pune mobilier în mișcare roata în patru colțuri de mobilier, sunt 4 roți mici sub fiecare roata in miscare, care poate suporta 200kg, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.Când de curățare sau în mișcare, nu mai mult pentru lipsa de energie pentru a muta mobila.Notă : ca urmare a diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.1 X Mobilier Mișcare de Ridicare Set[relateproductdetail/].

Proprietăți declarate

Material:
ABS + iron
Crowbar length:
345mm / 13.6in
Slider size:
100*78mm / 3.9*3.1in
Color:
Red, Yellow, Blue
Put furniture moving wheel in the four corners of the furniture, there are 4 small wheels below each moving wheel, which can bear 200kg, so that you can easily move furniture or heavy objects. :
When cleaning or moving, no longer for the lack of energy to move furniture. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Furniture Moving Lifter Set :
[relateproductdetail/] :

Cele mai bune propuneri