.

.

XINGYHENG 200Pcs Plastic cu Balamale Șurub Capace Capace Ori Șurub Snap Capac mașină de Spălat Flip Blaturi pentru Mobilier de Birou, Dulapuri și Perete (Alb)

XINGYHENG 200Pcs Plastic cu Balamale Șurub Capace Capace Ori Șurub Snap Capac mașină de Spălat Flip Blaturi pentru Mobilier de Birou,

RON 13.18

Suma
În stoc

1.Material de încredere : balamale șurub capacul este fabricat din material plastic, care este frumos în material, rezistent la apă și durabil, nu este ușor să se estompeze, potrivite pentru utilizarea pe termen lung, și are o suprafață netedă. 2.Pachet : Vei primi 200 de piese alb cu balamale șurub capace capace, cantitate suficienta pentru utilizarea de zi cu zi și de înlocuire. 3.Capac dimensiuni : diametrul de plastic șurub de acoperire este de aproximativ 13 mm / 0.51 inch, înălțimea este de aproximativ 5 mm / 0.2 inch, iar diametrul găurii este de aproximativ. 4 mm / 0.16 inch. 4.Ușor de utilizat : Cele două părți ale șurubului de acoperire sunt conectate împreună.Este ușor de utilizat.Doar trece surubul prin gaura pe plastic șurub capacul, rotiți șurubul în poziția dorită, și apoi închideți capacul. 5.Gamă largă de aplicații : pliabil șurub de acoperire este potrivit pentru case, școli, curti, magazine, birouri și în alte locuri.Șurubul capacului poate să ofere o bună protecție împotriva ruginii pentru șuruburi, și puteți decora, de asemenea, mobilier și pereți.Soclu Caietul De Sarcini : 1.Material : plastic, durabil și de lungă perioadă de timp 2.Diametrul șurub de plastic acoperire : 13 mm / 0.51 inch 3.Inaltime : 5 mm / 0.2 inch 5. Diametrul orificiului este de aproximativ. 4 mm / 0.16 inch 6.Culoare : Alb 7.Potrivit Șuruburi : M3, M4 șuruburi, și mai mult.Caracter : performanțe Bune : plastic șurub balama capac este durabil și ușor de utilizat.Acesta protejează șurubul de rugina, evită coroziunea de lumina soarelui sau de apă, și prelungește timpul de utilizare a șurubului.Le puteți folosi pentru a ascunde șuruburile și vopsea pentru a decora mobila.Practic si portabil : Plastic șurub capac, de dimensiuni mici, greutate redusa, usor de transportat sau magazin, nu ocupă prea mult spațiu.Utilizarea cu capete de șurub al cărui diametru nu depășește 8 mm și grosimea nu depășește 2,2 mm.Ușor de a utiliza Cele două părți ale șurubului de acoperire sunt conectate împreună.Este ușor de utilizat.Doar trece surubul prin gaura pe plastic șurub capacul, rotiți șurubul în poziția dorită, și apoi închideți capacul.Pachetul inclusiv : 200pcs alb șurub capac.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri