.

.

XIAOBAWAN DIY Woodcrafts 100buc 1/2/2.5 cm DIY Blocuri de Lemn, obiecte de Artizanat Artizanat Bucăți Jucarii Educative - 1cm (Size (SUA) : 1cm)

XIAOBAWAN DIY Woodcrafts 100buc 1/2/2.5 cm DIY Blocuri de Lemn, obiecte de Artizanat Artizanat Bucăți Jucarii Educative - 1cm (Size

RON 22.60

Suma
În stoc

Aceste blocuri sunt din lemn natural de culoare, puteți pune și de a construi-le în diverse forme interesante, care este un fel de creative, expoziții și de bucurie vizuală.Poate DIY sau le decora cu caracter personal simboluri sau litere, și a le afișa în jurul casei.Suprafețele lor sunt ușor de a desena, picta, sau pune lipici pe.Perfect în condiții de siguranță pentru ambarcațiuni de-a face sesiuni în sala de clasă pentru profesori și studenți sau pur și simplu ca suveniruri pentru ocazii speciale.Din lemn, decoratiuni de Craciun sunt foarte potrivite pentru Crăciun și Anul Nou.Suprafața este netedă, nu există bavuri de a afecta copiii și familia, și nu există nici un miros nociv.Caracteristică : 1. Aceste blocuri sunt din lemn natural de culoare, puteți pune și de a construi-le în diverse forme interesante, care este un fel de creative, expoziții și de bucurie vizuală.2. Poate DIY sau le decora cu caracter personal simboluri sau litere, și a le afișa în jurul casei.3. Suprafețele lor sunt ușor de a desena, picta, sau pune lipici pe.4. Perfect în condiții de siguranță pentru ambarcațiuni de-a face sesiuni în sala de clasă pentru profesori și studenți sau pur și simplu ca suveniruri pentru ocazii speciale.Caietul de sarcini : Material : Wood Color : Primar Color Size : (L) X(W) X(H) : 1x1x1cm /0.39"x0.39"x0.39"(aprox.) Observație : 1. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare din cauza manuală de măsurare.2. Datorită diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.3. Din cauza monitoare diferite și diferite de lumină, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.4. Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale prezentate în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.Pachetul Inclus : 100 x : Blocuri de Lemn (excluzând alte decoratiuni) Instrucțiunea nu este inclus.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Sper că o zi bună!Puteți folosi imaginatia pentru a DIY aceste ornamente din lemn și atârnă-le oriunde doriți.

Proprietăți declarate

Material:
Wood
Color:
Primary Color
Size:
(L)X(W)X(H)
Notice:
1. Please allow slight deviation of measurement due to manual measurement. :
2. Due to different producing batches, product details might be a little different. :
3. Due to different monitors and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Please consider the actual sizes shown in the listing as the pictures are generally enlarged to show detail. :
Package Included:
100 x:
Wooden Blocks (excluding other decorations)
Instruction is not included. Please feel free to contact us if you have any questions. Hope a nice day! :
You can use your imagination to DIY these wooden ornaments and hang them wherever you want. :

Cele mai bune propuneri