.

.

300 De Ambalaj De Unică Folosință Bagheta Rimel De Extensie A Genelor Spoolies Perii Genelor Aplicator Machiaj Instrument Vrac.LSYZFFA (Aur/Negru, 300)

300 De Ambalaj De Unică Folosință Bagheta Rimel De Extensie A Genelor Spoolies Perii Genelor Aplicator Machiaj Instrument Vrac.LSYZFFA

RON 13.98

Suma
În stoc

【De unică folosință Bagheta Rimel】 : de unică folosință, foarte curat și igienic, convenabil de a folosi.Fiecare pachet avea 300 de bucăți,cantitatea poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 【Multi-Funcție】 : ei lucrează perfect pentru aplicarea rimelului, extensii de gene, separa genele, sprâncenele pe moarte.Gene perii sunt versatile, e bine pentru a curăța colțurile de windows, sau tastatura computerului,ele sunt, de asemenea, o mare pentru curățare sau îngrijire păr de animale pentru copii, etc. 【Aplicarea pe scară largă】 : bun pentru tine de a aplica ulei de ricin pentru sprancene si gene, utilizate pe scară largă de către salon de înfrumusețare și utilizarea de zi cu zi.De unică folosință perie geană de asemenea, este convenabil pentru machiaj rapid soluții pentru nunti, absolviri, petreceri, etc. 【Ușor să utilizați】 : Genelor perie larg despre 3.93 inch, greutate de lumină.design convenabil și ușor de transportat. 【100% După-Vânzare de Servicii】 : LSYZFFA pus întotdeauna interesele clienților noștri în minte din prima zi în care ne-am născut.Nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă cu rimel baghete, vom rezolva problemele cât mai curând posibil, a face să vă mulțumiți, cumpărați cu încredere.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri