.

.

JIN-NE de Companie Amuzant Jucărie, 3 BUC Papagal Pasăre Hamster de Culoare Lemn Rotund Mic Drum Scândură Scara Jucărie, Dimensiune:30 cm(Culoare Primară)

JIN-NE de Companie Amuzant Jucărie, 3 BUC Papagal Pasăre Hamster de Culoare Lemn Rotund Mic Drum Scândură Scara Jucărie, Dimensiune:30

RON 168.20

Suma
În stoc

Animalele de companie drăguț va iubi atât de mult!.Un cadou minunat jucărie pentru animalele de companie.O jucărie frumos pentru animalele de companie pentru a juca și de a exercita cu.Super drăguț și frumos în căutarea de design. 3 BUC Papagal Pasăre Hamster de Culoare Lemn Rotund Mic Drum Scândură Scara Jucărie, Dimensiune : 30 cm(Culoare Primară). 1. Material : wood2. Dimensiune : 6 cm lățime, 30/40/50/60 cm long3. Aplicabile : păsări, papagali, hamsteri de companie cages4. Utilizare : animale de companie toys Features : 1. Poate fi fixat într-un cage2. Dezvoltarea intelectuală, cercetările arată că papagalul lui IQ este deosebit de mare la animale, pot face o mulțime de comportamentul oamenilor, cum ar fi vorbit, și chiar unii papagali pot vorbi cu oamenii pe scurt, această capacitate în plus față de papagali, alte animale nu vor, dar acestea dezvoltarea de capacitatea este inseparabilă de dezvoltarea inteligenței.Când eram tânăr, nu am putut face fără jucarii inteligente.3. Depresie, nu numai oameni, cele mai multe animale sufera de depresie, cum ar fi câini și pisici, papagali, dar animalele care suferă de depresie nu este inevitabilă.Am cumparat un papagal, ne poate însoți papagal la domiciliu, este foarte interesant, acesta poate face o mulțime de fericire, atunci când nu merg acasă, să pregătească jucării necesare pentru papagal, decora cușcă.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri