.

.

MEINAISEN Generator cu Turbină Eoliană pentru Casă Kit, 5 Lama 200W 12V/ 24V Felinar Producător de energie Electrică Echipament de Energie Kit pentru Acasa, Barca,Monitorizare (Size : 12V)

MEINAISEN Generator cu Turbină Eoliană pentru Casă Kit, 5 Lama 200W 12V/ 24V Felinar Producător de energie Electrică Echipament de

RON 85.00

Suma
În stoc

1. Felinar Forma Generator : Acest felinar de turbine eoliene adoptă o cinci frunze verticale lama de design, axa verticală turbine eoliene poate mai bine de a colecta fluxul de aer în jurul clădirilor și a altor structuri și a eolian ridicat de utilizare a energiei. 2. Built - in putere maximă de urmărire inteligent micro - controlor de procesare este adoptat, care pot să se adapteze în mod eficient la curent și tensiune de ieșire DC, care este convenabil pentru clienții pentru a utiliza și de a instala. 3.5 - frunze dublu - axa verticală lama de design, care arata ca un felinar Roșu.Factor de siguranță este mare datorită lamele fi fixată în interiorul de o flanșă, atunci nu risc de lama care se încadrează off. 4. Turbine eoliene verticale este proiectat cu un indicator de monitorizare.Indicatorul luminos va străluci atunci când generatorul funcționează normal, și se va dubla flash dacă generatorul funcționează la o viteză redusă, oferă un adecvat de avertizare. 5. Aplicarea pe scară largă : vertical Nostru generator de vânt a ridicat de energie eoliană de utilizare, este ideal pentru sisteme de monitorizare, case mobile, barci de pescuit, terase, cabane, marin, încărcare și alte utilizări.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri