.

.

YONGKANG Rattan Naturale de Depozitare Coș Manual Suport Compatibil cu Pâine de Fructe de Răchită Decor și Organizator Compatibil cu Domiciliu Baie Camera de zi (Marime : S)

YONGKANG Rattan Naturale de Depozitare Coș Manual Suport Compatibil cu Pâine de Fructe de Răchită Decor și Organizator Compatibil cu

RON 87.96

Suma
În stoc

*1. Mână-țesute naturale, rattan, durată lungă, fără fisuri sau extaz. *2. Margini netede, fără bavuri, perfect de artizanat. *3. Rustic decor acasă și organizator. *4. Caseta de depozitare este drăguț și retro, potrivite pentru stocarea de ceai/gustări/pâine/fructe uscate/nuci/diverse în ea, sau stoca unele ornamente. *5. Material : Rattan. *1. Mână-țesute naturale, rattan, durată lungă, fără fisuri sau extaz.*2. Margini netede, fără bavuri, perfect de artizanat.*3. Rustic decor acasă și organizator.*4. Caseta de depozitare este drăguț și retro, potrivite pentru stocarea de ceai/gustări/pâine/fructe uscate/nuci/diverse în ea, sau stoca unele ornamente.Descriere : *1. Material : Rattan*2. Dimensiuni : 20 x 14 x 7 cm(S), 25 x 17 x 8 cm(M), 30 x 20 x 9 cm(L) Ambalajul Include : 1 x Rattan Depozitare Basket NOTE : produsul poate varia ușor în culoare și de măsurare de ce imaginile arată, care nu afectează utilizarea.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri