.

.

SPNEC 3 Tier Tort Cupcake Sta Ceai de după-Amiază Farfuriile Suport se Ocupe de Montarea Hardware Rod Decor Nunta Ornamente (de Culoare : Argint)

SPNEC 3 Tier Tort Cupcake Sta Ceai de după-Amiază Farfuriile Suport se Ocupe de Montarea Hardware Rod Decor Nunta Ornamente (de Culoare

RON 278.74

Suma
În stoc

Frumos și generos, puternic gradul de utilizare.Ușor de instalat și de a folosi, demontare design, ușor de transportat și depozitat.Pe scară largă utilizate ca suporturi pentru tort de nunta farfurii și platouri cu fructe.Șuruburile și șaibele sunt disponibile pentru instalare.Optional Culoare : Aur, Argint (Ca Imagini Arată).Frumos și generos, puternic usability Easy pentru a instala și de a folosi, demontare design, ușor de transportat și store Widely folosite ca suporturi pentru tort de nunta de porțelan și fructe plates Screws și șaibele sunt disponibile pentru dvs. installation Optional de Culoare : Aur, Argint (Ca Imagini Arată) Material : Zinc Alloy3 straturi 35cm Optional tipuri : Gold 3 Straturi/Silver 3 Layers Package Cuprins : 1*Placa Stand Note : 1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.Vă rugăm să permiteți-1-5mm diferențe datorită măsurare manual.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri