.

.

Pahar de vin Rack, Fier de uz Casnic Moderne Pahar de Vin Rack Cuier Picior Agățat Organizator Suport de Decorare Bucătărie Depozitare Consumabile pentru Bar, Bucatarie(Poate deține 8 cupe, alb)

Pahar de vin Rack, Fier de uz Casnic Moderne Pahar de Vin Rack Cuier Picior Agățat Organizator Suport de Decorare Bucătărie Depozitare

RON 179.00

Suma
În stoc

Elegant Pahar De Vin Titular 1. Paharul de vin titularul poate adăuga un stil sofisticat pentru bucatarie sau sufragerie.Elegant pahar de vin titularul poate bloca diferite dimensiuni sau tipuri de pahare de vin și pahare.Economisi Spațiu 2. Vă oferim un elegant și modern stil de bucătărie, cabinet sau mini-bar.Nostru pahar de vin rack de a folosi spatiul de sub dulap de depozitare de pahare de vin, care ocupă puțin spațiu.Verticale Suspendate Suport Pahare 3. Verticale suspendate cupa titular, ușor să se usuce la aer cupa, realizate din fier de calitate superioară material, durată lungă de viață.Cu susul în jos Design-4. The upside‑down design previne praf de la care se încadrează în sticlă, asigurând curat utilizare.Dimensiune Produs : Aprox. 30.5 x 16.5 cm/12 x 6.5.Ușor să Demontați 5. Instalare flexibilă metodă, simplă și fezabilă, ușor de dezasamblat, usor de instalat, potrivit pentru cele mai multe dulapuri.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Pahar De Vin Rack Material : Fonta Greutate : Aprox. 250g/8.8 oz Dimensiune Produs : Aprox. 30.5 x 16.5 cm/12 x 6.5 în Funcție : cu Susul în Jos Agățat Ceașcă Titularul de Depozitare : Poate stoca 8 pahare de Lista Pachet : 1 x Pahar de Vin Rack 2 x Șurub Notă : 1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietăți declarate

Item Type:
Wine Glass Rack
Material:
Iron
Weight:
Approx. 250g/8.8oz
Product Size:
Approx. 30.5 x 16.5cm/12 x 6.5in
Function:
Upside Down Hanging Cup Holder
Storage:
Can store 8 cups
Package List:
1 x Wine Glass Rack :
2 x Screw :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Cele mai bune propuneri