.

.

pentru iPhone Xs Max Înlocuire Ecran,Display LCD Touch 3D Digitizer Asamblare cu Ecran Protector+Instrumente de Reparații Compatibil cu iPhone Xs Max 6.5 inch (Model A1921, A2101, A2102, A2103, A2104)

pentru iPhone Xs Max Înlocuire Ecran,Display LCD Touch 3D Digitizer Asamblare cu Ecran Protector+Instrumente de Reparații Compatibil

RON 101.98

Suma
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【Compatibil】 Doar pentru iphone Xs Max înlocuire ecran.Model : (A1921, A2101, A2102, A2103, A2104) 6.5 inch.NU pentru alte modele,vă rugăm să confirmați modelul dumneavoastră de telefon inainte de a comanda elementul. 【Repararea Ecran】Acest iphone Xs Max înlocuire ecran poate fi folosit pentru repararea sau înlocuirea oricărui prejudiciu, ca a înlocui vechi, crapate, rupte, deteriorate, mort, vina ecrane de afișare.Rezolva, de asemenea, de afișare și pixeli morti probleme. 【Ușor Installationl】Ai viziona un video de pe You Tube pentru iphone Xs Max ecran de înlocuire,în conformitate cu funcționarea video,puteți instala cu ușurință un nou ecran. 【Calitate Garantata】Toate ecranele pentru iphone Xs Max ecran de piese de schimb dintre produsele noastre sunt testate riguros.Pentru probleme de calitate cauzate de factori non-umane, puteți obține o nouă înlocuire sau de restituire serviciu fără a se preocupa de instalare. 【Notă】oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri.Dacă nu există nici o instalare întrebare cu acest iphone Xs Max înlocuire ecran, vă rugăm să ajunge-ne prin mesaj pentru asistență.Ne va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.Compatibil : se potrivesc Doar pentru iphone Xs Max înlocuire ecran (Model A1921, A2101, A2102, A2103, A2104) 6.5 inch.Vă rugăm să asigurați-vă că modelul dvs. de telefon.Instalare Notă : 1.Vă recomandăm vizionarea video pentru a deveni familiar cu procedurile înainte de a încerca instalarea. 2.Opriți i Phone-ul înainte de a începe demontarea .Vă rugăm să deconectați bateria flex cablu de telefon înainte de a instala noul ecran. 3.Nu apăsați partea de sus și de jos de spate, sau de înlocuire ecran pentru i Phone Xs Max vor fi deteriorate. 4. Asigurați-vă că fiecare șurub ar trebui să fie instalat în locația originală, pentru că ei nu sunt de aceeași lungime!Nu strângeți șurubul peste limita. 5. Vă rugăm să scoateți cu grijă camera frontală pentru ecranul vechi.Camera frontală sunt deteriorate cu ușurință atunci când scoateți, vă rog, să fie atent. 6.Dacă aveți orice probleme au nevoie de ajutorul nostru, vă rugăm să ne contactați prin mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri