.

.

swq Solare Desktop Cu 12 Cifre Calculator, Mini Moda Retro de Bază Calculator Științific, Mari Calculator pentru Birou Elevii Științifice (Culoare : Gri, Dimensiune : 7.8 inchs)

swq Solare Desktop Cu 12 Cifre Calculator, Mini Moda Retro de Bază Calculator Științific, Mari Calculator pentru Birou Elevii Științifice

RON 132.20

Suma
În stoc

# Utilizare de înaltă calitate LED-uri de afișare cu cristale lichide, cu ecran lat pot afișa font mare de 12 cifre, vizualizare clar, funcționarea convenabil. # Adopte un ecran înclinat, să se adapteze la corpul uman unghi de vedere, nu este ușor de a reflecta lumina, ușor pentru a viziona numere între calcule. # Calculator cheile sunt sensibile, și pozițiile cheie sunt distribuite în mod rezonabil, așa că nu este ușor să atingeți accidental în timpul procesului de calcul. # Numerele de pe butoanele de utilizat ecran de mătase + tehnologie UV, numerele nu sunt ușor de purtat datorită utilizarea pe termen lung. # Adoptă fotoelectric dual power unitate de energie de lumină și butonul bateriei, comută automat modul potrivit de mediu, și poate fi folosit pentru mai mult timp.Produs : Calculator Material : ABS material Type : 12-cifre digitale desktop series Size : 19.8*13.8*3.5 cm/7.8*5.4*1.4 color : gray Features : Suma memorie, punct zecimal setare, rotunjire setare, tastatură mare, foarte mare, durabil chei* gamă Largă de utilizări : Acest calculator este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi de afaceri, de birou, de acasă, de bază a bugetului, școală, etc. Aceasta nu ia prea mult spațiu de birou, dar este suficient de mare pentru a fi confortabil de utilizat.Înclinare și în unghi de afișare ecran puteți vizualiza cu ușurință rezultatele de calcul.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri