.

.

Harryshell [12 Sloturi pentru Carduri] [Bloc de Furt Card de Scanare], Detasabila Magnet Portofel Caz Acoperire în Numerar Factura Buzunar cu Fermoar Crossbody Curea Curea pentru Samsung Galaxy Note 8 (2017) (Florale de Trandafir de Aur)

Harryshell [12 Sloturi pentru Carduri] [Bloc de Furt Card de Scanare], Detasabila Magnet Portofel Caz Acoperire în Numerar Factura

RON 53.98

Suma
În stoc

Compatibil cu Samsung Galaxy Note 8 (2017).NU pentru orice alt model. [Bloc de Furt de Scanare Carte] : 12 sloturi pentru Carduri sunt proiectate cu material de blocare pentru a proteja dvs. de debit / carduri de credit de la neautorizată scanere,ține cărțile în condiții de siguranță. [Fermoar si Fata Bani de Buzunar] : capacitate Mare pentru tine de a transporta bani bill cash,monede,chitanțe de hârtie,cheie,și lucruri mici. [Magnetice detașabil capac caz] : Ușor să scoateți telefonul din portofel parte de utilizat. [Crossbody, umăr, gât lanț și curea de mână] : Țineți portofelul în mână sau purta ca o geantă geantă.Harryshell de brand caz, nu este doar un caz de telefon, de asemenea, un multi-funcție de portofel,pentru a satisface utilizarea de zi cu zi.Compatibil cu Samsung Galaxy Note 8 (2017) .NU pentru orice alt model de Caracteristici : 1. Toate cele 12 sloturi pentru carduri, cu Bloc de Furt Card de funcția de Scanare, ține cărțile în condiții de siguranță, pentru a proteja dvs. de debit / carduri de credit de la neautorizată scanere. [ Carduri trebuie să fie în sloturi pentru carduri ] 2. Buzunar cu fermoar pentru bani lege, monede, cheie, sau alte lucruri mici. [Notă : cu Fermoar si fata de buzunar nu trebuie blocarea furtul cardului funcția de scanare.] 3. Special buzunar frontal, în căutarea frumos și destul loc pentru 8pcs de numerar și note, nu este nevoie să se plieze. 4. Magnetice detașabil capac caz, ușor să scoateți telefonul din portofel parte de utilizat.Magneți puternici să țineți telefonul pe portofel stabil. 5. Kickstand funcție, vizionarea unui film sau videoclip pe telefonul tău a fost făcută mai ușor cu portofel caz. 6. Crossbody curea și curea de mână, țineți portofelul în mână sau purta ca o geantă geantă . 7. Culoare elegantă,de lux din piele PU și elegent design ar lucra bine pentru fete și femei.Alegere bună ca un cadou.Pachetul Include : 1* În Caz de Harryshell 1* Crossbody Lanț (118cm) 1* Curea de mână.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri