.

.

RENSLAT Cârlige de Perete Agățat Cârlige Haina Cârlig de Perete Mobilier de Dormitor Haine Cuier Montat pe Perete Eșarfă de Stocare Cuier

RENSLAT Cârlige de Perete Agățat Cârlige Haina Cârlig de Perete Mobilier de Dormitor Haine Cuier Montat pe Perete Eșarfă de Stocare

RON 719.72

Suma
În stoc

Folosind fier măiestrie de sudare, selectate materiale bune, durabile.Artizanale cu ingeniozitate, linii netede, și ornamente plin de vitalitate.Este realizat din linii geometrice, elegant, plin de eleganță și simț artistic, și de a spori atmosfera de acasă.Forma unică integrează arta si decor de viață, și simțul artistic de acasă este instantaneu îmbunătățită.Trei-dimensional frumusețea este proeminent, nobil romantism modern, cu o viață simplă, și stilul artistic plin de gust.Folosind fier măiestrie de sudare, selectate materiale bune, durabile.Artizanale cu ingeniozitate, linii netede, și ornamente plin de vitalitate.Este realizat din linii geometrice, elegant, plin de eleganță și simț artistic, și de a spori atmosfera de acasă.Forma unică integrează arta si decor de viață, și simțul artistic de acasă este instantaneu îmbunătățită.Trei-dimensional frumusețea este proeminent, nobil romantism modern, cu o viață simplă, și stilul artistic plin de gust.Caietul de sarcini : Denumire Produs : lucrat Manual din fier forjat, decor de perete hook Craft : handmade Material : Iron Weight : 0.8 kg Size : 55x28 cm Style : Post-moderne/American/Nordice, etc. Spatiu : living/veranda/altar, etc. Pachetul list1 * Cârlige Cuier de Perete Note : 1. Vindem doar produse principale, nu alte produse.2. Din manualul de măsurare este necesar, vă rugăm să lăsați un spațiu de 1-3 cm.3. Din cauza ecran diferențe, culoarea poate fi ușor diferită de temperatura de culoare, vă rugăm să permiteți.Reamintesc : După primirea de ambalare, vă rugăm să verificați ambalajul și produsul cu atenție.Dacă elementul primit este defect sau are orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru a rezolva problema.Vom răspunde cât mai curând posibil și de a face cele mai bune noastre pentru a satisface nevoile dumneavoastra!După primirea de ambalare, vă rugăm să verificați ambalajul și produsul cu atenție.Dacă elementul primit este defect sau are orice.

Proprietăți declarate

Product Name:
Handmade wrought iron wall decoration hook
Craft:
handmade
Material:
Iron
Weight:
0.8kg
Size:
55x28 cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list :
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any :

Cele mai bune propuneri