.

.

Reglabil Picior de Cal Protector, PU+Neopren Moale Low Top prim-Plan din Spate Picior de Cal de Boot, pentru Călărie Picior de Paza(Universal Tuba, Set de roșu din Față și din Spate)

Reglabil Picior de Cal Protector, PU+Neopren Moale Low Top prim-Plan din Spate Picior de Cal de Boot, pentru Călărie Picior de Paza(Universal

RON 188.60

Suma
În stoc

Ușor, respirabil și moale pad, reducând în mod eficient transpirația și frecare.Oferi un mare sprijin pentru cal picioare, reducerea impactului și a proteja picioarele de la un prejudiciu.Perna moale captuseala, low top design pentru mișcare ușoară, confortabilă pentru cal pentru a purta.Special concepute pentru a preveni deteriorarea tesuturilor moi în piciorul calului pentru a evita un prejudiciu.Adoptarea de specificații manopera, echipament perfect pentru amatorii de echitatie.Caracteristică : 1. Oferi un mare sprijin pentru cal picioare, reducerea impactului și a proteja picioarele de la un prejudiciu.2. Perna moale captuseala, low top design pentru mișcare ușoară, confortabilă pentru cal pentru a purta.3. Ușor, respirabil și moale pad, reducând în mod eficient transpirația și frecare.4. Special concepute pentru a preveni deteriorarea tesuturilor moi în piciorul calului pentru a evita un prejudiciu.5. Adoptarea de specificații manopera, echipament perfect pentru amatorii de echitatie.Caietul de sarcini : Tip de Element : Picior de Cal Guard Condition : 100% de brand new Color : Red Material : PU+Neoprene Adjustable Band Lungime : Aprox. 5.5 cm/2.2 in Fore Picior Înălțime : Aprox. 25cm/9.8 in Hind Picior Înălțime : Aprox. 14cm/5.5 in Product Rol : Oferă protecție pentru cal picioare.Lista de pachete : 4 x Picior de Cal Paznici.

Proprietăți declarate

Item Type:
 Horse Leg GuardCondition
Package List:
4 x Horse Leg Guards

Cele mai bune propuneri