.

.

Myhozee 3 Pachet de Benzi pentru Femei - Headwraps pentru Femei si Fete Accesorii de Par, Gros si Lat de Păr Bandană pentru Yoga, Sport și Antrenament (3pcs Color C)

Myhozee 3 Pachet de Benzi pentru Femei - Headwraps pentru Femei si Fete Accesorii de Par, Gros si Lat de Păr Bandană pentru Yoga, Sport

RON 11.98

Suma
În stoc

★3 Pack Moale și Drăguț Benzi : Fiecare pachet include 3pcs înnodate benzi pentru femei.Larga dimensiune : 3.9 inch, potrivit circumferinta capului : 20.4 - 24.4 cm.Nu prea mare și nu prea strans, cu elasticitate buna, poate ușor asigura coafura frumos, oferă un mod sigur și non-alunecare. ★Superioara Material : Fabricat din material de bumbac, care oferă excelent respirabil, lavabil pentru reutilizarea, foarte potrivit pentru purtarea în timpul exercițiului.Noastre bumbac benzi oferi o susținere potrivit pentru toate confortul de zi.Umiditate-wicking proprietăți atrage sudoare departe deci, trupa rămâne lumină și frunte să rămână uscată. ★Multiple Utilizări:Aceste Moda Headwraps sunt capabile de a servi ca o bentita, hairband, încheietura mâinii și împachetări, păstrează-ți părul să stea în locul în timp ce de spălat fața.Proiectat cu elemente de moda, pentru a evidenția simtul modei și temperament elegant. ★Aplicabile Ocazii : Myhozee femei benzi sunt excelente pentru ciclism, petreceri, și sporturi în aer liber cum ar fi paintball, drumeții, yoga, exerciții, călărie, grădină, proiecte de îmbunătățire acasă. ★Cadou Ideal : diferite culori dulci femei groase de benzi cu diferite drăguț și modele diverse, care se pot potrivi costume diferite în viața de zi cu zi.Este cel mai bun de naștere, și alte festivaluri de cadouri pentru femei si fete.Myhozee 3pcs Dulce Femeile Benzi Stabilit pentru tine Caietul de sarcini : Pachetul include : de 3pcs Benzi de Material : moale din bumbac Dimensiuni : Lățime dimensiune : 3.9 inch, potrivit circumferinta capului : 20.4 - 24.4 cm Sezon : Primavara, Vara, Toamna, Toamna, Iarna, An-rotund Tip : Lavabil, reuseable Caracteristici : 1. Aceste boho benzi pentru femei sunt fabricate din material de bumbac, respirabil, rezistent și confortabil. 2. Fiecare bandă are o dimensiune potrivita, nu prea mare și nu prea strâns. 3. Ideal pentru mai multe coafuri, cum ar fi o coada de cal, parul scurt si parul cret. 4. Aceste Moda Headwraps sunt capabile de a servi ca o bentita, hairband încheietura mâinii și împachetări. 5. femei benzi sunt excelente pentru ciclism, petreceri, și sporturi în aer liber cum ar fi paintball, drumeții, yoga, și așa mai departe.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri