.

.

Atletico Golf Sac Pantof - Pantofi cu Fermoar Pungi de Transport cu Ventilare si Buzunar Exterior pentru Șosete, Teuri, etc.

Atletico Golf Sac Pantof - Pantofi cu Fermoar Pungi de Transport cu Ventilare si Buzunar Exterior pentru Șosete, Teuri, etc.

RON 43.98

Suma
În stoc

PĂSTRAȚI PANTOFI CU TINE TOT timpul - La Atletico pantofi de golf sac vă permite să efectueze cu ușurință pantofii cu tine tot timpul.Păstrați acest stocate în portbagaj pentru o zi de curs.Buzunare laterale convenabil poate fi folosit pentru a stoca tricouri, mingi de golf, șosete, etc. CONSTRUIT ÎN VENTILAȚIE MENȚINE PUT OUT - Construit cu laterale de ventilație pentru aerul conținutul, oferindu-ti pantofii cameră pentru a respira și mirosul să se disipeze.PERFECT PENTRU a TRANSPORTA PANTOFI PENTRU ORICE OCAZIE - Proiectat cu golf în minte, dar, de asemenea, funcționează perfect pentru orice pantofi sport - baseball, baschet, fotbal crampoane - sau să-l utilizați pentru a transporta și de călătorie cu pantofii de muncă - pantofi rochie, tocuri, etc. UȘOR de PE PORTOFEL, DAR CONSTRUIT PENTRU a DURA - Am proiectat noastre de pantofi de golf geanta sa fie ieftin în preț, dar nu în calitate.Construit din material rezistent 600 D poliester tesatura, care este menit să dureze. 100% SATISFACTIE GARANTATA SAU BANII INAPOI - Noi credem extrem în calitatea noastră de pantofi de golf saci.Dacă sunteți nemulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, vă vom oferi un 100% banii înapoi de garantare!.Ne străduim întotdeauna să depășească așteptările clienților noștri.Atletico oferă o gamă largă de echipament de golf și alte atletic rucsaci, genti, si accesorii.Magazin și să cumpere Atletico cu încredere.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri